Jason Biggs abikaasa JennygaFoto: BUZZFOTO.COM/SCANPIX
Inimesed
3. oktoober 2011, 11:38

"Kuuma piruka" täht ja tema naine vürtsitasid abielu prostituudiga (3)

"Kuuma piruka" täht Jason Biggs abiellus alles paar aastat tagasi. Ent juba vajavad tema ja ta kaasa vooditoimingutes abikätt.

Jasoni abikaasa Jenny Mollen kirjutab blogis, kuidas ta oma mehele sünnipäevaks prostituuti tahtis tellida, et kolmekesi grupiseksis lustida.

Telesarjas "Angel" osalenud Jenny pihib Playboy huumooriküljel The Smoking Jacket, kuidas hea sõber utsitas teda palkama massööri, kes täisjootmisel teevat kõike, mida noorpaar tahab. Mõistagi lõppes kõik piinlikult: mingisugust massaaži küll tehti, kuid massöör jäi täiesti täis.

Kuid Jenny ei andnud alla ning otsustas grupiseksiks palgata professionaalse seltsidaami. Too näinud reklaamifotol välja kõhna brünetina, kellel on kikkis rinnad. Ent tegelikkuses osutunud prostituut parajaks jupatsiks. Avantüür luhtus, kui Biggsil ei õnnestunuda automaadist piisavalt raha kätte saada.

Kolmas katse läks siiski õnneks. Jenny palkas professionaali, kes tema ja ta mehe armuellu viimaks vaheldust tõi. "Ehkki akt ise oli suhteliselt tüütu ning rahaliselt tohutu väljaminek, muutus selle meenutamine mu mõtteis üha kuumemaks. Miski süttis me vahel uuesti. Või lõi õitsele miski, mida seal varem polnud. Ma ei tea, mis see oli, aga tundsin end [Jasoniga] lähedasemana."