Inimesed
29. september 2011, 06:54

Ülikoolis õpitakse Inglismaal (2)

 

2009. aastal läks Inglismaale koreograaf Jüri Nael. Ta õppis neli aastat Londoni maineka Royal Holloway ülikooli doktorantuuris füüsilist teatrit ja tantsu.

Mihkel Raud

Aastal 2005 käis end Londonis täiendamas saatejuht ja kirjanik Mihkel Raud, kes omandas ajakirjanduse eriala magistrikraadi London University of The Arts’i kommunikatsioonikolledžis.

Gerly Tinn

Moekunstnik ja stilist Gerly Tinn alustas 2009. aastal magistriõpinguid London College of Fashion’is teatrikostüümide disainimise erialal.

Liisi Koikson

Sel sügisel seab sammud Londoni poole lauljatar Liisi Koikson, kes enda sõnul läheb Inglismaale, et saada paremaks muusikuks. "Terevisioonis" rääkis ta, et on juba aastaid tahtnud edasi õppima minna. Pärast pikka kaalumist otsustas ta Londoni väikese kooli kasuks, mis on mõeldud pillimeestele. Sest see, kui ühtegi pilli ei käsitse, piirab loomingut, ütles Liisi.

Hanna Ild

Kolm aastat tagasi otsustas kodumaa hüljata ja Inglismaale õnne otsima minna lauljatar Hannah ehk Hanna Ild. Tema ei läinud küll õppima, ent tema lugu "I Believe In You" jõudis tabelis "Music Week Upfront Club Chart" esikohale, mis tähendab, et laul oli siis Inglismaa klubi DJde lemmik. Samuti valis raadiojaam TalkSport selle Inglismaa jalgpallikoondise 2010. aasta MM-finaalturniiri hümniks.