KAS TÕESTI VAID SÕBRAD? Liis Lemsalult ja René Puuralt selle kohta selgust ei saa, mis neid seob. Foto: ARNO SAAR, MATI HIIS
Inimesed
9. september 2011, 06:59

Mis seob Liis Lemsalu ning Väino ja Sirje Puura poega Renéd? (8)

Vihjete põhjal on lauljatar Liis Lemsalu väljavalitu ooperi- ja operetipaari Sirje ja Väino Puura poeg René Puura, kes kahel viimasel hooajal mängis saates "Eesti otsib superstaari" klahvpille. Televõistluses alguse saanud sõprus võrsunud sel suvel millekski enamaks.

Augusti lõpul tunnistas viimase superstaarisaate hooaja võitnud 18aastane Liis Lemsalu ajakirjale Kroonika, et tema süda ei ole enam vaba, et alates juulist on tal kindel noormees. Armastatu nime ei soostunud Liis ütlema, ent avaldas, et teda seob partneriga muusikahuvi. Mitu allikat väidab, et neiu pidas silmas noort punapäist klahvpillimängijat René Puurat, kes saatis superstaarisaate finaliste nii saatesalvestustel kui ka stuudiovälistel esinemistel.

"Ta on hästi tore poiss, tõeline kunstnikuhing!" kiidab üks saatega seotud inimene Liisi võimalikku valikut. Järgmise nädala lõpul 25aastaseks saav René musitseerib Marilin Kongo tantsumuusikabändis Ingeneral. Noor muusik lõpetas 2007. aastal Otsa koolis džässklaveri eriala. Peale staarisaate lauljate on ta teinud koostööd ka näiteks Uku Suviste, Lauri Pihlapi, Kristjan Kasearu, Mikk Saare, Pearu Pauluse, Ithaka Maria, Rebecca Kontuse ja Läti soulilauljatari Zhannaga.

Liis jääb endale kindlaks ja hoidub endiselt eraelust rääkimast. "Töö ja eraelu käivad minu elus lahus," selgitab ta viisakalt. René naerab küsimust kuuldes ja ütleb siis: "Me oleme lihtsalt sõbrad. Teeme koos muusikat." Staarisaatest olevat ta saanud palju sõpru-tuttavaid. Nii et vihjed ei pea paika? "No jah, ma... Mulle väga ei meeldi eraelu lahata kuskil lehes," tõrjub ta veidi ebakindlalt.

René isa Väino Puura muheleb, et pole pojaga isikliku elu üle jutelnud. Noormees sattuvat üldse harva koju. "Tean, et Liis õpib keskkooli viimases klassis ja et nad töötavad Renéga palju koos. Mis suhted neil täpsemalt on, seda ei peaks minu käest küsima," ütleb ooperilaulja.

"Ma arvan, et võib-olla võitis ta sellega, et oli just tema. Kõik inimesed on tegelikult ainulaadsed," arutles Liis Kroonikas selle üle, mis teda kallima juures võlus. "Meiega kuidagi sujuvalt juhtus. Ta oli ilmselt see, keda ma ka tol hetkel vajasin," ütles lauljatar. Kas tema süda põksub kiiremini just pianist René Puurale, näitab aeg.