KÕIGE KALLIMAD: Üks tõeline balletihuviline soetas endale 40 euro eest baleriin Age Oksa sissetantsitud balletisussid, see oli täika kalleim ost. Foto: Aldo Luud
Inimesed
6. september 2011, 07:01

Heategevustäikal kadus letilt kõige kiiremini Contra kampsun (2)

"Üks mees tuli spetsiaalselt Tallinnast kohale, et Contra "Erisaate" kampsunit endale saada," ütleb Tartus Emajõe heategevuslikku turgu korraldanud vabatahtlik Maria Mandri. Turul olid müügil Eesti staaride annetatud asjad, mille müügitulu läheb üliharuldase ainevahetushaigusega väikese Albina toetuseks.

Kiiresti leidsid laupäeval uue omaniku veel Ene Ergma käevõru ja baleriin Age Oksa varvaskingad. "Kõige kallimalt müüdigi varvaskingad, nende eest maksti 40 eurot. Aga balletikingad on niisama poest ostes ka päris kallid ja need olid veel Age Oksa poolt sisse tantsitud ja tema autogrammiga," kirjeldab Maria, et Oksa varvaskingad läksid tõelisele balletihuvilisele.

Laulja Reet Linna annetatud Rock Hoteli lipsu eest, mis on autorieksemplar, oldi nõus välja käima tervelt 15 eurot. "Kristjan Jõekalda Simpsoni sussid müüdi samuti 15 euro eest, Ene Ergmale Brasiilia välisministri kingitud käevõru 20 euroga," seletab Maria.

"Kogusime kokku üle 300 euro. Aga tegu on ikkagi kirbuturuga, kus hinnad ei saa olla väga kõrged," lausub Maria. Ta jäi saadud summaga rahule ja loodab, et sellest on hädalistele natukenegi abi.

Mõni staaride asjake jäi siiski ka müümata, näiteks näitleja Märt Avandi kahest mudelautost jäi üks alles.