Foto: ARNO SAAR
Inimesed
22. august 2011, 07:06

Superstaar Ott Lepland käis alkoholipoes märatsemas? (55)

Sahistatakse, et möödunud neljapäeva õhtul nähtud Ott Leplandi alkoholipoes kangemat kraami ostmas ja karjumas, et tal on raha küll ja pole odavamat viina vaja. Poemüüja arvates aga polnud asi sugugi nii hull.

Saate "Eesti otsib superstaari" võitja Ott Lepland käis neljapäeval koos kolme sõbraga Balti jaama alkoholipoes märjukest ostmas. Müüja arvates oli superstaar küll joonud, ent suutis vägagi adekvaatselt vestelda.

Müüja käitus enda sõnul kliendisõbralikult ja pakkus nagu ikka ostjatele soodsamat tehingut. "Üritasin klientidele selgitada, et nad saavad suurema viina (pooleliitrise asemel liitrise – G. P) vaid neli senti kallimalt," räägib ta. Selle peale teatas üks nelikust, et ei taha seda, vaid hoopis pooleliitrist Russki Standarti. "Ta ütles, et tal on raha küll ja ta võib kallima viina osta," meenutab müüja. Ja kui ta seejärel ostjatele otsa vaatas, avastas ta, et üks neist on tuttav superstaarisaatest. Seda mõtet, et teda solvati, ei tulnud müüjale küll pähe. "Siin karjujaid ikka käib, ei solvu ega võta hinge enam neid ütlusi," seletab ta müüja ja rõhutab, et see pole üldse tema asi kaevata, mis oli või ei olnud, sest ka kuulsus on inimene.

Priit, kes samuti sel ajal poes viibis, kinnitas Õhtulehele, et midagi ebaviisakat selles olukorras kindlasti ei olnud. "Purjus inimesed ikka tõstavad häält ja arvavad, et nende arvamus on kõige olulisem," räägib ta. "Olukord oli järgmine: Lepland sisenes sõpradega poodi, oli heas tujus, valisid viina välja, soovisid osta, müüja pakkus alternatiivvarianti, Lepland ütles, et nad ei soovi seda, ja müüja müüs neile nende soovitu. Maksti kauba eest. Kõik, ei midagi ebaviisakat," kinnitab Priit.

Ott Lepland kommenteeris portaalile Publik väidetavat märatsemist poes napilt: "See on totaalne laim!"