Andrej PejicFoto: AP/Scanpix
Inimesed
16. august 2011, 13:16

Naiselik meessupermodell Andrej Pejic: minu sugu on igaühe enda tõlgendada! (15)

19aastane Bosnia päritolu supermodell Andrej Pejic lööb moemaailmas laineid - ta on poseerinud Prantsusmaa Vogue'i kaanel, on Jean Paul Gaultieri muusa ja on saanud Aasta Meesmodelli tiitli. Ometi on kõige suurem teema tema ümber just tema sugu.

New York Magazine'ile antud intervjuus kinnitas ta, et teda ei häiri jutud tema soo ümber, sest välimus on tema suureks eeliseks. "Ma tean, et inimesed ootavad, et ma end kuidagi kaitseksin ja ütleksin: "Ma olen poiss, kuid ma kannan vahepeal meiki!" Aga teate, minu jaoks ei loe need jutud midagi," rääkis Pejic. "Ma ei pea otsima enda soolist identiteeti. Ma olen lihtsalt see, kes ma olen."

Ta lubab oma sugu igaühel kunstiliselt ise tõlgendada.

Kui aga rääkida tema seksuaalsest orientatsioonist, jääb modell kidakeelseks. "Ma ei ütleks, et ma olen seksuaalne inimene. Aga ma hindan armastust ja tahaksin seda ühel päeval kogeda. Ma ei usu, et ma seda veel tundnud olen," ütles ta. Samuti teatas ta, et ta köidab nii biseksuaalseid tüdrukuid kui ka homokalduvusteta mehi. Seda mis teda köidab, ta aga ei avalda.

Rääkides lapsepõlvest, meenutas ta, et lapsest saadik kandis ta tüdrukuteriided. 13aastaselt lasi ta enda pea heleblondiks värvida. "See, kuidas ma välja tahan näha, on väga personaalne. Kui ma hakkasin eksperimenteerima, oli see selleks, et ma oleksin õnnelik, et vaadata peeglisse ja olla rahul. Ma tahtsin olla kena ja ilus, nagu tüdrukud tahavad," pihtis ta.

Andrej Pejic on muuhulgas ainsa mehena valitud ka maailma kõige ilusamate naiste edetabelisse.