Endine lapstäht Corey Feldman (vasakul) väidab, et tema kolleegi Corey Haimi (paremal) elu keeras tuksi keegi Hollywoodi pedofiil. Foto: MAVRIXONLINE.COM/SCANPIX
Inimesed
11. august 2011, 10:46

Endine lapstäht süüdistab Hollywoodi mogulit pedofiilias (8)

Omaaegne lapstäht Corey Feldman nimetab pedofiiliat Hollywoodi filmitööstuse suurimaks probleemiks.

"See on sel alal tegutsevate laste jaoks suurim probleem... suurim saladus," rääkis Feldman ("Stand By Me", "The Lost boys", "Teenage Mutant Ninja Turtles") "ABC Newsi teatel.

40aastane näitleja räägib oma kogemuste põhjal. "14aastasena olin pedofiilidest ümbritsetud," kinnitab ta. "Tookord ma isegi ei teadnud seda. See oli enne seda, kui olin piisavalt vana, mõistmaks, kes nad on ja mida tahavad. Oh issand, neid oli igal pool!"

Feldmani kinnitusel oli omaaegne pilastamine üks põhjus, miks tema eakaaslane Corey Haim mullu uimastite üledoosi suri. "On üks inimene, keda võib Corey Haimi surmas süüdistada. Ja see inimene on üks Hollywoodi mogul. Keegi peab ta paljastama, aga kahjuks ei saa mina see olla," ütleb Feldman.

Kadunud Haimi ema taunib Feldmani kommentaari. "Ta ei tohiks mu pojast rääkida. Ta võiks rääkida vaid iseendast ja mu poja rahule jätta."