Inimesed
23. juuli 2011, 09:00

Anne ja kolm tenorit

Tallinna-kontserdi üheks kõrghetkeks oli Uku Suviste, Koit Toome ja Karl Madise üheskoos jämmitud igihaljas "Volare", mida kuulates ma lava ees suurest vaimustusest konnasilmad veriseks hüppasin.

Erakordselt õnnestunult valitud kaasesinejad – live-bänd, Koit Toome, Karl Madis ja Uku Suviste – annavad Anne Veski kontserdile kõvasti vunki juurde.

"Ühel hetkel avastasin, et kõigi oma esinemisaastate jooksul ei ole ma teinud mitte ühtegi omanimelist suvist kontserdituuri. Lisaks on mul sel aastal juubel. Üks pluss üks on kaks ehk nii tekkiski idee teha korralik juubelikontsertide sari Eesti linnades," on Anne Veski öelnud.

Tuuril kaasa löövate muusikute valikut põhjendab lauljatar sellega, et on ammu soovinud nende meestega koos laulda. "Koidu, Uku ja Karliga – kolme tenoriga koos esinemisest olen unistanud juba ammu," kinnitab Anne.

Ehkki kõiki Anne Veski laule on telerist ja raadiost kuuldud tuhandeid kordi, tahetakse armastatud staari ikka kuulda ja näha. Täna ja pühapäeval annab Anne Veski oma 55. sünnipäeva tähistava juubelituuri kaks viimast kontserti.