Claudia Schiffer maikuisel Cannes'i filmifestivalil. Foto: AFP/SCANPIX
Inimesed
27. juuni 2011, 11:29

Claudia Schiffer palkas abielu päästmiseks Madonna trenniguru

Supermodell Claudia Schiffer näeb viimasel ajal välja kui surmavari. Käivad jutud, et tema mees on teisele naisele lapse teinud.

Hiljaaegu vallandusid kuuldused, et Claudia režissöörist abikaasal Matthew Vaughnil tekkis filmi "X-mehed" uusima jao võtetel armulugu telesarjast "Mad Men" tuttava näitlejatari January Jonesiga. January ootab nimelt vallasemana last, kelle isa nime ta keeldub avaldamast. Tekkis kahtlus, et ta varjab mehe isikut, kuna too on abielus.

Ehkki Matthew oli sunnitud avalikult teatama, et ta pole näitlejatari lapse isa, on Claudia näol märgata stressijälgi. Daily Maili andmeil näeb supermodell, kel on Matthew'ga kolm last, oma abielu päästmiseks vaeva: ta palkas Madonna ja Gwyneth Paltrow' trenniguru Tracy Andersoni, et end vormi ajada. Ometi torkas Claudia maikuisel Cannes'i filmifestivalil silma oma kõhetu kogu ja aukuvajunud põskede poolest...

"Claudia tahab mõnda aega iseendale keskenduda," teab keegi sõber. "Ta teeb Tracyga koostööd oma välimuse värskendamiseks ning kavatseb sügisel ka isikliku kudumikollektsiooni turule paisata."