Eliis PärnaFoto: Arno Saar
Üritused
20. juuni 2011, 15:38

Mis on saanud kunagistest superstaarihakatistest Eliisist ja Rivost? (23)

"Suuri kontserte mul pole, tegelen muusikaga ainult nii palju, kui hingele on vaja," tõdeb kunagine superstaari finalist Eliis Pärna, kes töötab nüüd telesaate "Stiilipäevik" tegevprodutsendina.

Eliis Pärna süda kuulub meediavaldkonnale

Teise superstaarihooaja finalist Eliis Pärna enam igapäevaelus muusikaga ei tegele - tema aeg kuulub meediale.

"Suuri kontserte mul pole, tegelen muusikaga ainult nii palju, kui hingele on vaja," tunnistab Eliis Õhtulehe veebitoimetusele. Viimased korrad, kui ta suure publiku ette astus, olid staarisaate superfinaalis ning Estonia kontserdisaalis, kus ta Ellerheina kooriga laulis. Seevastu enda peret ta lauluga aeg-ajalt rõõmustab, näiteks jõulude ajal tegi ta plaadi oma jõululauludest.

Praegu röövib suure osa Eliisi ajast töö reklaamistuudios Monsterstudio ning sel hooajal oli ta "Stiilipäeviku" tegevprodutsent ja kaastoimetaja. Samuti õpib ta Balti Filmi-ja Meediakoolis.

Viimasel ajal on Eliis mõelnud ka sellele, et teha mõni laul laiemale publikule. Samas nendib ta, et see nõuaks rohkem vaba aega.

Vabal ajal graafikadisainer

Esimese hooaja neljanda koha omanik Rivo Kingi tegeleb muusikavaldkonnas eelkõige produtseerimise ja DJndusega ning tahab sellega Eestist väljapoole jõuda.

Peale selle on Rivo Kingil ka oma bänd Epordwerk. "Me ei ole nüüd umbes kaks kuud väga aktiivsed olnud, kuid suvel hakkame sellega jälle tegelema," räägib Rivo. Eestis neil suvel esinemisi ei ole, küll aga Lätis ühel muusikafestivalil. "Vaatame muusikat tehes eelkõige Eestist välja," ütleb ta.

Veel on ta väga uhke selle üle, et Kerli Kõivu loost "Army of love" tehtud remix on USAs populaarne.

Lisaks muusikale tegeleb Rivo igapäevaelus vabakutselisena graafikadisainerina. "Olen seda ise õppinud ja selles küllaltki hea taseme saavutanud," ütleb Rivo.