Artjom ja Liis superfinaalisFoto: Mati Hiis
Üritused
17. juuni 2011, 15:30

Väsinud? Reiting kukkus, aga TV3 lubab superstaarisaatega jätkata (54)

Superstaarisaate kolmanda hooaja superfinaali hääletust vaatas telerite ees rekordiliselt 363 000 inimest, äsja lõppenud hooaja otsustavaid hetki vaatas hulga vähem - 221 000 inimest. TV3 avalike suhete juht Annely Adermann aga kinnitab, et superstaarisaade on suur ja võimas ning väsimuse märke ei ilmuta.

Kolmanda hooaja superfinaalil, mille võitis Ott Lepland, oli kõigi superstaarihooaegade suurim vaatajanumber ning ka hääletajaid oli ligi kümme tuhat rohkem kui tänavu. "Mingit väsimuse märki pole, vastupidi - osalejate ja show enda tase on hooaegadega vaid tõusnud!" ütleb Annely Adermann Õhtulehe veebitoimetusele. Pigem on tema sõnul reitingu languse põhjuseks see, et eelmised staariotsingud toimusid televisiooni kõrghooajal - sügisel ja talvel.

""Eesti otsib superstaari" on kõige võimsam, edukam ja tuntum teleprojekt, mis Eestis läbi aegade tehtud ning see on oma suuruses tavalise telesaate raamidest ammu väljunud, hakates oma elu elama. See on hiiglaslik staarivabrik, mis kasvatab lauljaid, puhub tuule tiibadesse sadadele muusikahuvilistele ja pakub tasemel meelelahutust vaatajatele," räägib Adermann.

Kuigi superstaarisaate esimese hooaja võitja Birgit Õigemeele plaadid on siiamaani kõige edukamad olnud, arvab Adermann, et võitjad on erinevad lauljad ning neid ja nende edu ei saa võrrelda. Samuti tahab ta välja tuua, et superstaarisaade on rahva ette toonud palju uusi ja armastatud artiste nagu Luisa Värk, Getter Jaani, Birgit Varjun ja paljud teised.

TV3 programmijuht Mikko Silvennoinen lubab aga, et TV3 jätkab kindlasti superstaariotsingutega, kuigi mitte veel sel sügisel.