PUHKAMA EI JÄÄ: Selle asemel et aeg maha võtta, alustab Liis Lemsalu koos teiste saatefinalistide ja meie muusikutega tuuritamist Eestis. Foto: MATI HIIS
Inimesed
15. juuni 2011, 06:57

Liis Lemsalu: ideaalne oleks, kui saaksin aja maha võtta (24)

"Kõige ideaalsem oleks, kui ma saaksin nüüd veidikeseks aja maha võtta ja puhata," tunnistab värske superstaar Liis Lemsalu. Staarisaate lõppedes ei saa ta siiski loorberitele puhkama jääda: juba täna hakkab tüdruk "Eesti superstaar live 2011" tuuriga mööda Eestit rändama.

Staarisaade on väldanud juba ligi pool aastat, osalejate graafik on tihe olnud ning viimased kaks kuud on finalistid ka kõik koos elanud. Öeldakse, et kui inimene hakkab tööd unes nägema, siis on ta üle töötanud ja vajaks puhkust. Unes on saatega seonduvat näinud ka Liis. "Esitusi küll mitte, aga ma olen näinud inimesi, kes on produktsiooniga seotud," naerab ta.

"Eile (esmaspäeval – K. T.) olin ma põhimõtteliselt terve päeva voodis pikali, telefon oli hääletu peal. Ma pole veel endiselt aru saanud, et minuga on juhtunud midagi nii teistsugust. Olen üllatavalt rahulik olnud need paar päeva," seletab staarisaate võitnud Liis, millised tunded teda nüüd, mõned päevad pärast superfinaali, valdavad.

Pühapäevasele saatele järgnes pidu kõigi finalistide ja saatetegijate seltsis. See kestis Liisi sõnul täpselt nii kaua, et võit tähistatud sai. Rosannale kinkis finaalsaates lava taga üks andunud fänn uued muusikakõlarid. Kas ka Liis sai mõne fännikingi? "Jaa! Ma sain kohe pärast saadet ühelt fännilt suure meepurgi!" hüüab ta õhinal.

Peagi hakkab Liis töötama oma debüütalbumi kallal, mille tegemine saate "Eesti otsib superstaari" võiduga kaasnes. Seda, millal tööd alustatakse, ta veel öelda ei oska. "Praegu ei ole veel sel teemal üldse räägitud, et ma alles saan inimestega kokku." Siiski on tal olemas visioon, millises stiilis plaat olla võiks. "Ma usun, et see kaldub souli poolele, vähemalt ma loodan. See on see, mida ma tahaksin rohkem teha."

Kui staarisaates esitavad finalistid teiste muusikute loomingut, siis plaadi väljaandmisel on igaühel võimalik välja tulla ka omakirjutatud muusikaga. Liis ütleb, et temagi on ise lugusid kirjutanud ning loomulikult tahaks kunagi neid ka oma plaadilt kuulda. "Kui saab valmis mõni selline lugu, mida tahakski teistele inimestele ka pakkuda."

#g_1779#