Andrej Pejic.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
2. juuni 2011, 15:29

KUMMALINE: Maailma seksikamate naiste edetabelis figureerib ka üks mees! (7)

Meesteajakirja FHM lugejad hääletasid saja maailma kõige seksikama naise edetabelisse ka ühe mehe - 19aastase meesmodelli Andrej Pejic.

Mehe hääletamine maailma kõige kuumemate naiste hulka tõi rõõmusõnumi just võrdõiguslikkuse eest võitlejatele, kirjutas Independent.co.uk.

Ajakiri FHM aga solvas oma kommentaaridega meesmodelli, unustades, et just lugejad olid need, kes Pejici edetabelisse hääletasid.  Samas on ka paljud inimesed vihased, et üks mees on maailma seksikamate naiste pingereas. Vaatamata sellele Pejicit edetabeli 98. kohalt ei eemaldata.

Serbia päritolu Andrej Pejic kasvas üles Melbourne'is ning ta avastati kiirtoidukohas töötades. Sellest ajast alates on ta teinud koostööd näiteks Jean Paul Gaultieri ja Marc Jacobsiga.

Kui ta modellindusega alustas, soovitati tal olla maskuliinsem ja jõusaalis käia. Hiljem saadi aru, et täielikult teine suund on tulutoovam.

Moemaailmas on veel juhtumeid, kus modell ei ole see, kelleks teda peetakse. Näiteks praegu on ajakirja Love kaanel koos Kate Mossiga modell Lea T, kes sündis hoopis mehena.