Inimesed
7. mai 2011, 09:01

Getteri ja Katre sarnasused-erinevused

Sarnasused

Getter: "Olen emalt pärinud silmad ja naeratuse. Üle olen võtnud tema miimika. Vahel on naljakas eemalt vaadata, kuidas ema reageerib asjadele samamoodi nagu mina. Üks näoilme on meil täpselt ühesugune – kui keegi käib näiteks välja huvitava idee, ajame mõlemad huuled torru: "Oh!" Ja silmad lähevad põlema ja hästi suureks. Meil on emaga palju ühiseid huvisid: mõlemale meeldib joonistada, tantsida ja laulda. Teeme mõlemad suvepäevadel kehamaalinguid ja joonistame tattoo’sid. Meil on ka ruumidisainist ning rõivaste stiliseerimisest ühine arusaam – maitsed küll veidi erinevad, aga tunnustame teineteist."

Katre: "Elame arusaama järgi, et elu on nagu muhu muster – päikseline ja ilus koos oma mustrite jadade ja radadega. Meile meeldib ka väga unistada ja teate, unistustel on kombeks täituda!" Getteri südamesoovidest on näiteks täitunud Eesti esindamine Eurovisionil, Katre unistustest tore pere ja ilus kodu. "Teeme selle nimel ka palju tööd, et meie unistused täituksid. Kui seda võib üldse tööks nimetada. Töö on meile ka hobi ehk me tegeleme oma hobidega 24/7 ja südamest! Arvan, et see on parim viis tulemusteni jõuda ja mul on hea meel, et Getter jätkab sama liini."

Erinevused

Katre: "Getter on selline Veevalajast vana hing – ta nagu teaks asju ette ja kulgeb rahulikult õiges suunas. Mina olin tema eas rahutu nagu mustlasepüss. Emaks saamine on mind küll kordi tasakaalustanud ja nüüd elan juba meie naisliini pidi käiva kuldse lause ajel: "Elu pole vihastamiseks, vaid imestamiseks!"

Getter: "Mulle maitseb alati kõik magus, emmele mitte. Kohviga on alati nii, et ma ei jaksa seda lõpuni ära juua ja annan emmele, tema ütleb: "Mis siirupi sa tegid!"