Foto: Meelis Tomson
Inimesed
7. mai 2011, 09:01

Katre: kahju, et palavikus Getterit staarisaates kritiseerisin!

"Minu suurimad toetajad olid vanaema ja ema. Kui tekkis mure, siis helistasin ning küsisin nõu, mida teha," meenutab Getter poolteise aasta tagust staarisaate aega.

Katre sõnul oli raskeim ülesanne lauluvalik. "Paljud ilusad laulud räägivad armastusest, lahkuminekust ja suhetest, mida Getter tol ajal veel tundnud ei olnud ja millest ta seega ka laulda ei saanud. Neutraalseid laule on vähe ja siis leidsimegi variandi laulda multifilmide ilusa muusikavärvinguga laule. Olen kuulnud Getterit ütlemas, kuidas nüüd oleks ta superstaarisaates hoopis teine Getter," muigab ema.

"Hingel on üks seik saatest, kus tal oli kõrge palavik," tunnistab Katre. "Mind on koolitatud andma endast laval kõik. Nii on ka Getter omandanud, et kui lavale lähed, ei huvita kedagi, kas oled haige või sul on paha tuju – publik peab saama parimat! Selles saates andis ta endast vaieldamatult parima, ainult et silmad olid palavikust pahupidi ja hetk hiljem ei mäletanud ta sedagi, et laval käis ja esines! See oli saade, kus mina pidin tema etteastet kommenteerima. Ütlesin, et oleks võinud olla rohkem särtsu ja veenvam. Samas palvetasin hinges, et ta seal lava peal kokku ei kukuks. Alles pärast sähvatas mulle, et mis ema ma olen – just seda ma olekski pidanud kõva häälega ütlema: "Ma palvetan, et ta seal laval suure palavikuga kokku ei kukuks, ja soovin talle palju jõudu ja energiat!" hurjutab Katre end ja lisab, et on sellest eluepisoodist õppinud.