1. Helen Mirrenit peetakse kõige seksikamaks üle 60-aastaseks naiskuulsuseks.Foto: Mavrix/Scanpix
Inimesed
21. aprill 2011, 19:30

Millised on kümme kõige seksikamat üle 60-aastast naiskuulsust? (36)

Veebisait Askmen.com on reastanud kümme üle 60-aastast naist, kes näevad ikka veel võrratult seksikad välja.

1. Näitlejanna Helen Mirren on kahtlemata üks seksikamaid ja parema kehaga naisi oma eas. Kui Mirren ja Briti koomik-näitleja Russell Brand said filmi "Arthur" väntamisel headeks sõpradeks, muutus Brandi abikaasa Katy Perry lausa armukadedaks. Pole ka ime.

2. Näitlejanna Susan Sarandon näeb vapustavalt hea välja. Isegi nii hea, et tal polnud 63-aastasena probleemi kohtamas käia endast poole noorema mehega.

3. Näitlejanna Raquel Welch on küll praegu 70-aastane, kuid kui ta tahaks bikiinides rannas jalutada, siis keegi teda takistama küll ei peaks.

4. Näitlejanna Jane Seymour, keda teatakse enamasti doktor Quinnina, oli 70ndate aastate seksisümbol.

5. Näitlejanna Goldie Hawn'i elukaaslane Kurt Russell on öelnud, et ta võiks magada ükskõik, millise noore naisega. Kuid kuna Goldie Hawn ja Kurt Russell on koos olnud üle 25 aasta, tundub, et Russellil pole selleks vajadust...

6. Lauren Hutton oma kunagise modelli figuuriga näeb ka 70-aastasena hea välja.

7. Lauljanna Tina Turneri hääl, juuksed ja keha on võrratud. Ta näeb suurepärane välja ka 71-aastaselt. Kui tema noorem versioon Beyoncé näeb selles vanuses sama hea välja, on Jay-Z üks väga õnnelik mees!

8. Inglise näitlejannat Jacqueline Bisset'st peetakse ikka veel väga seksikaks naiseks. Möödunud aastal sai temast Avoni reklaamnägu.

9. Prantsuse näitlejanna Catherine Deneuve oli 60ndatel ja 70ndatel üks seksisümboleid.

10. Näitlejanna Meryl Streep paistab jätkuvalt silma oma elegantsete näojoontega, blondide lokkidega ja heledate siniste silmadega.