Foto: Arno Saar
Üritused
10. aprill 2011, 20:28
GALERIID: Laval! Lava taga!

SUPERSTAARISAADE: finaali pääsesid Liis, Kevin, Artjom ja Katrin-Merili (22)

Täna selgusid "Eesti otsib superstaari" viimased neli finalisti. Vaatajate häältega pääsesid edasi: Liis Lemsalu, Kevin Johannson, Artjom Savitski. Kohtunikud saatsid edasi Katrin-Merili Poomi.

Nende edasipääsu ennustasid ka kohtunikud. Mihkel Raud ütles enne hääletustulemuste avalikustamist, et tema tahaks, et edasi pääseks Liis Lemsalu. Maarja-Liis Ilus ütles, et tema lemmik on Kevin. Rein Rannap ennustas, et edasi pääseb Artjom. Nad said hiljem aga otsustada, kes on viimane finalist. Selleks on Katrin-Merili Poom.

Loe ka teleblogist Siret Mägi arvamust saatest.

Võistlejate lood ja kohtunike hinnang:

1. Lauri Antsov - Lenna Kuurmaa "Rapunzel"
Mihkel Raud ütles, et esitus oli lõtv ja lodev. Maarja-Liis Ilus lisas, et energiat jäi väheks. "Veel rohkem on vaja sisse elada, kõik see ilu vaatajateni tuua," sõnas ta. Rein Rannap märkis, et esitus oli küll ilus ja sõbralik, aga pikali ei löönud.

2. Raahel Pilpak - Mikronid "Sind otsides"
Maarja-Liis Ilus ütles, et sel korral oli Raahel tugevam kui varem. Ebatäpsuste kohta ütles Maarja-Liis, et neiu keskendub liiga palju tehnilisele poolele. Rein Rannap sõnas, et talle esitus meeldis, kuid ta arvab, et Raahel on sisemiselt ebaküps. Mihkel Raud jagas kiidusõnu. Ta tõi veel välja, et ka valitud laul oli sümpaatne.

3. Kevin Johannson - Tõnis Mägi "Jäljed"
Rein Rannap ütles, et Kevin laulab kohati mööda. "Tekstile ei mõtle ja lihtsalt seisad seal," kommenteeris ta noormehe ükskõikset olekut. Mihkel Raud soovitas valida loo, mis ka jõukohane on. Maarja-Liis Ilus rõhutas, et talle Kevin meeldib. "Sa oled musikaalne poiss," ütles ta.

4. Marit Kesa - Elton John "Don't Let The Sun Go Down On Me"
Mihkel Raud kiitis, et valitud lugu oli hea. Maarja-Liis Ilus ütles, et tema maitse pole see, et kõrged noodid nii teravad on. "Sul on eeldused olemas," sõnas ja soovitas neiul tööd teha, et kõrgetesse nootidesse sügavust saada. Rein Rannap tõi välja, et Marit oli kohati ebakindel. "Laul oli veidi kõrge sulle," märkis ta.

5. Marilyn Ollep - Ruja "Vaiki kui võid"
Maarja-Liis Ilus ütles, et Marilyn laulab südamest. "Lugu oli natuke liiga kõrge," tõi ta siiski välja. Rein Rannap ütleb, et kahjuks ei ole neiu enam head muljet jätnud. Mihkel Raud sõnas, et Marilyn on kuidagi väsinud. "Minu jaoks jäi sinu esitus igavaks."

6. Mikk Tivas - Henry Laks "Tule kui leebe tuul"
Rein Rannap ütles, et Mikk läheb järjest paremaks. Mihkel Raud ütles, et laul oli kena, aga ta oleks oodanud midagi äkilisemat. "Järjest tulevad vaiksed ja rahulikud laulud... Lootsin, et sa tuled ja põrutad midagi vägevat." Maarja-Liis ütles, et teda häirib see, kuidas Mikk kõrgete nootidega võitleb. "Veenvust jääb väheks."

7. Liis Reisner - Freddie Mercury "In My Defence"
Mihkel Raud sõnas, et teda häirib, et Liis on kuidagi natuke eemal esines. Maarja-Liis Ilus ütles, et kuulda oli ka musti noote. Ta ütles, et esituses oli siiski rohkem elu kui eelmisel korral. Rein Rannap lisas, et Liis peaks olema sõbralikum.  

8. Katrin-Merili Poom - Tõnis Mägi "Kaunilt kaua"´
Maarja-Liis Ilus rääkis, et talle meeldib, et neiu hääles on küpsus. "Väga hea on sind kuulata." Rein Rannap kiitis samuti ja ütles, et see oli nagu päris. Mihkel Raud nõustus teiste kohtunikega.

9. Liis Lemsalu - Etta James "At Last"
Rein Rannap ütles, et lootis võimsat esitust, kuid seda polnud. Mihkel Raud ütles, et tema meelest oli esitus suurepärane. "Sa oled see, keda me otsime. Suurepärane." Maarja-Liis Ilus ütles, et Liisis on sära ja ilu. "Sinu hääl on eriline."

10. Artjom Savitski - Ruja "Nii vaikseks kõik on jäänud"
Mihkel Raud ütles, et Artjom valis kõige parema eestkeelse laulu, mis kunagi kirjutatud on. Ta ütles, et esitus oli väga hea. Sama arvas ka Maarja-Liis Ilus. Ka Rein Rannap ütles, et Artjom oli täna väga hea.

Esimesest stuudiovoorust pääsesid finaali Teele Viira, Rosanna Lints ja Triin Niitoja. Teisest, noormeeste stuudiovoorust, hääletas rahvas edasi Jaan Lehepuu, Imre Saarna ja Leemet Onno.