Inimesed
9. aprill 2011, 08:56

Eurovastane Veiko Rämmel: neid pole piisavalt paljastatud (4)

«Usun humanitaarina loogikasse ehk põhjuse ja tagajärje seosesse. See, mis praegu maailmas toimub, annab põhjuse uskuda, et siin taga midagi ikka on,» kinnitab Rämmel.

Oma kahtlusi ja avastusi jagab Rämmel avalikkusele blogis «Koguja kroonikad». Tema sõnul on esimeseks totalitaarse maailmariigi loomise ja üleüldise ühisraha proovikiviks euro kasutuselevõtt. «Ka dollar on kujunenud maailmarahaks, kuigi Hiina võib seda süsteemi kõigutada. Pealegi, nagu näeme, seisab euro savijalgadel. Maailmas sisuliselt koordineeritult toimuvad protsessid ei ole loogiliselt võttes iseeneslikult võimalikud, järelikult peavad nende taga olema huvirühmad – organisatsioonid. Kas see ka õnnestumas on, ei usu, kuid kõva töö käib: religiooni ja traditsioonide hävitamine, multikulti pealetung ja koos sellega eetika ning moraali hävitamine.»

Rämmel pakub, et uue maailmakorra taha peituvad semiitlik-sionistlikud rühmitused, kes on põimitud vabamüürlusega. «Asi, mis on nii kindlalt salastatud, omab salastatuseks kahtlemata piisavat põhjust.»

Miks salaorganisatsiooni väidetavat sajanditepikkust tegevust siiski edu pole krooninud? Rämmeli sõnul nõuab mastaapne projekt pikemat aega just inimfaktori tõttu. «Tegutsemise aeg on muide maailmaajaloo skaalal olnud väga lühike, kui vaadata näiteks Vana Testamendi vanust, mis on 5000–6000 aastat. Tegu on ilmselt hästi salastatud ja omapärase juhtimisstruktuuriga. Eks neid ole ka aeg-ajalt paljastatud, kuid mitte piisavalt,» lisab ta.