Foto: Promofoto
Saund
7. aprill 2011, 18:23
Kuula uut singlit "Jolene"!

Ewert and The Two Dragons avaldas teise albumi (3)

Sel nädalal jõuab plaadipoodidesse Ewert Sundja, Erki Pärnoja, Kristjan Kallase ja Ivo Etti kollektiivi Ewert and The Two Dragons teine kauamängiv "Good Man Down", mille bänd avaldas koostöös Läti indie-labeliga I Love You Records.

Lisaks Eestile jõuab album CD-kujul müüki ka Lätis, digitaalselt saab album olema saadaval aga rahvusvaheliselt.

Ewert and The Two Dragons alustas uue materjali kallal tööd juba eelmise aasta suvel, mil võeti linti kaks plaadile jõudnud lugu – "You Had Me At Hello" ning jaanuaris avaldatud singel "(In The End) There's Only Love". Viimatinimetatud pala on tänaseks raadiojaamades üle Baltikumi ning Lätis ja Leedus on saavutatud ka kõrgeid edetabelipositsioone. Ülejäänud lood salvestati Siim Mäesalu abiga Türi kultuurikeskuse stuudios.

"Oleme hetkel väga positiivselt meelestatud, kuna viimaste nädalate jooksul oleme kuulnud vaid toetavaid sõnu ning kiitvat kriitikat uue albumi suunal. Inimestele läks korda ka meie kontsert Tallinn Music Weeki raames. Loodame, et meie muusika jõuab ka kuulajate südamesse," selgitas bändi solist Ewert Sundja.

Ewert and The Two Dragons tõusis Eesti muusikataevasse 2009. aasta sügisel debüütalbumiga "The Hills Behind The Hills".

Laval näeb neid esitamas uusi lugusid 14. aprillil Pärnus Sütevaka gümnaasiumis, 15. aprillil Tallinnas kinos Sõprus ja 16. aprillil Genialistide klubis. Lisaks on tulemas esinemised Riias, Helsingis, Vilniuses ning 27. mail festivalil Maailmaküla.