Video: Viljar Voog
Üritused
4. aprill 2011, 11:45
Õhtulehe video!

Superstaarisaate finalist Imre: "Pole julgenud end veel tüdrukutega võrrelda!" (3)

Eile "Eesti otsib superstaari" poiste stuudiovoorust edasi saanud Imre ütleb, et seni oli ta end võrrelnud ainult teiste poistega. Nüüd on tal teada ka esimese kolme naiskonkurendi nimed. „Naised on päris tugevad," arvab Imre neidude lauluhäältest. 

Kui esimesest stuudiovoorust pääses edasi selle hooaja noorim osaleja Rosanna, siis Imre näol on tegu kõige vanema superstaariks pürgijaga. Kuigi kohtunik Mihkel Raud kutsus Imret endavanuseks, on nende vanusevahe siiski seitse aastat: Imre on 34-aastane. Laulmisega on mees tegelenud vaid neli aastat. "Lihtsalt juhtus nii," muigab Imre oma hilise ande avastamise peale. 

Nüüd, kui koht kümne parima seas on kindlustatud, võib mõelda juba suuremalt. Kas Imre unistab juba ka saatevõidust? "Süües kasvab ju isu," naerab ta, kuid lubab siiski tagasihoidlikuks jääda. "Võtan ühe saate kaupa." 

Igatahes konkurendid on finaalis mehel kõvad. "Ma seni üritasin end võrrelda end ainult meestega," ütleb Imre. "Naistega ma ei julgenud. Naised on päris tugevad!" 

Nüüdseks on selgunud kuus "Eesti otsib superstaari" finalisti. Viimased neli saab teada järgmise nädala saates, kus antakse võimalus kümnele parimale seni mitte edasi pääsenud lauljale.