Foto: 3xTairo Lutter
Üritused
3. aprill 2011, 20:13
Lisatud edasipääsenute kommentaarid!
GALERIID: lavapealne melu! Lavatagune melu!

Superstaari stuudiovoor: edasi pääsesid Leemet, Imre ja Jaan (48)

"Eesti otsib superstaari" stuudiovoorust pääsesid sel korral edasi Leemet Onno, Imre Saarna ja Jaan Lehepuu.

Leemet Onno esitas Chris Medina laulu "What Are Words", Imre Saarna esituses kõlas Lionel Ritchie laul "Hello" ning Jaan Lehepuu esitas Jaak Joala laulu "Saatanlik naine".

Kohtunik Mihkel Raud hindaks parimaks Miku esituse ja ennustas, et finaali pääseb Artjom. Maarja valis edasisaajaks Jaani ning Rein Rannap Imre.

Jaan ütles pärast edasipääsu, et Maarja nii tugev toetus on talle suureks auks. Kuigi Rein Rannap kutsus Jaani esitust "koolitunnis laulmiseks", noormees seda südamesse ei võtnud. Tema arvates olid kohtunikud täna lihtsalt eriti kriitilised ja kõik esinejad said hästi hakkama. Jaan oli edasipääsust nii šokis, et ei osanud isegi ette kujutada, mis järgmistes voorudes juhtuma hakkab, kuid ta loodab, et nädala pärast pääseb senise kuue edasipääsenu kõrvale ka Artjom.

Artjomi edasipääsu järgmisest saatest ennustas ka Leemet. "See lõi täiesti pahviks!" oli ta täiesti hämmeldunud, et just tema esimese kolme edasipääsenud poisi sekka valiti. Enda esitusega Leemet aga rahule ei jäänud: "'Kala' tuli ikka palju sisse. Alati saab paremini ja oleks pidanud palju paremini saama." Mihkel Raud ütles saates, et eile õhtul vanalinnas jalutades tulid talle vastu Leemeti sõbrad, kes lubasid talle tappa anda, kui ta midagi poisi kohta pahasti ütleb. Leemetile teeb see kõik palju nalja ning tema seda juttu ei usu: "Mul selliseid inimesi tutvusringkonnas ringi ei liigu!"

Kolmandana edasi pääsenud Imre on selle hooaja vanim osaleja. Kuigi vanust on tal juba 34 aastat, leidis ta tee laulmise juurde alles 4 aastat tagasi. "Lihtsalt juhtus nii!" võtab mees oma hilise õitsele hakkamise kokku.  "Ma ei oleks julgenud lootagi, et ma edasi saan," on Imre edasipääsust üllatunud ning mees valmistas end juba vaimselt ette kaotusekski. Muidugi on tal nüüd peas ka võidumõtted. "Süües kasvab isu," muigab Imre, kuid siiski ettevaatlikusest kaugeleulatuvaid plaane ei tee, "Võtame üks saade korraga!"

Esimesest kahest stuudiovoorust pääsevad edasi finaali kolm tüdrukut ja kolm poissi. Stuudiovoorust välja langenud osalistest valivad kohtunikud kümme võistlejat, kellele antakse uus võimalus kolmandas stuudiosaates, kust pääseb edasi neli inimest.