Rene Tammleht ja Marko LehtFoto: TV3
Tele
1. aprill 2011, 11:38

"Kodu otsib telestaari" noorte seas on modelle ja bändimehi (5)

Alates esmaspäevast on vaatajate ees nelikümmend andekat noort, kelle seast valitakse uus osaline sarja "Kodu keset linna".

Staariks soovijaid on tervest Eestist; paljud nende seast on varemgi näitlemisega kokku puutunud ning mitmed tegelenud modellinduse ja muusikaga.

Ligi tuhande soovija hulgast välja valitud neljakümnest noorest on paljudel näitlemise ja esinemisega seotud varasemad kogemused nii kooli, huvialaringide kui ka televisiooni ja filmi vallas. Mitmed neiud on tegelenud modellindusega ning noormehed teinud bändi. Staariks-soovijaid on Valgast, Tartust, Saaremaalt, Haapsalust, Pärnust, Türilt, Rakverest, Kiviõlist, Märjamaalt, Tallinnast ja mujaltki.

"Kodu otsib telestaari" režissööri ja stsenaristi Kadriann Kibuse sõnul võib neljaosalist sarja nimetada tõeliseks näitlemiskooliks. Noortel tuleb nii grupis kui paarikaupa improviseerida, õppida kiirelt pähe lõiguke "Kodu keset linna" stsenaariumist ja seda koos professionaalsete näitlejatega ette kanda.

Samuti tuleb kolme tunniga selgeks saada stseenid kahest väga tuntud filmist ja neid esitada. Katsete kõrval näeb ka väga lõbusaid hetki noorte omavahelisest sõbrunemisest ja puhkehetkedest.

"Kodu otsib telestaari" võitjat näeb juba 8. aprillil seriaali reedeõhtuses osas, mis algab kell 19.30.