OHVER: Endine Van Haleni ninamees Sammy Hagar kinnitab, et on mitu korda maaväliste olenditega kimpus olnud. Foto: scanpix
Inimesed
23. märts 2011, 06:59

Van Haleni laulja: tulnukad on mind mitu korda röövinud (2)

Endine Van Haleni ninamees Sammy Hagar väidab, et tulnukad röövisid ta aastakümneid tagasi ja surkisid tema ajus.

MTV-le intervjuu andnud Hagar (64) läks saatejuhi küsimusest, kas muusikul on tulnukröövidega kogemusi, põlema. Jaatava vastuse saanud saatejuht pidas öeldut naljaks ja päris läbi naeruturtsatuste, kas ta tõesti usub seda. Seepeale puhkes ka Hagar ise naerma, lisades, et nüüd jääb mulje, nagu ta oleks peast ogar.

"See oli reaalne! Nad olid minu külge kinnitunud. Nad nagu laadisid midagi või... Või salvestasid minu ajust – nagu eksperiment," selgitas Hagar. Tema sõnul liikus teave ajust nii talle kui ka tulnukatele. Nüüd, aastakümneid hiljem, ütleb Hagar, et kogu operatsioon toimis nagu WiFi ühendus.

See ei ole nali, ruttab Hagar kõiki skeptikuid tagasi hoidma – tulnukad olevat teda ka varem endaga kosmoselaeva ühes võtnud.

Hagar on kogemuse üles tähendanud ka oma uude raamatusse "Red: My Uncensored Life in Rock". Selles kirjeldab rokimees, kuidas nägi tulnukalaeva ja kaht olendit, kes ta laeva viisid. Neile, kes arvavad, et kogetu on unenägu või väljamõeldis, toob Hagar välja tõiga, et siis ei teatud arvutitest eriti midagi.

"Üks kord toimus röövimine, kui olin umbes neljane. Seda ma raamatusse ei kirjutanud. Ühel korral nägin midagi, mida tollal pidasin ratasteta autoks," meenutab Hagar. "Elasime maal ja nägin sellist põllu kohal hõljuvat asja, mis keerutas tolmu üles. Viskasin selle pihta kive ja sõnnikut, aga ma ei tea, mis pärast juhtus," lisab ta ja kinnitab, et see ei saanud uni olla, kuna oli keskpäev.

Kõigest hoolimata mõistab Hagar, et see on teema, mida pole just kerge seedida. Muusik nendib, et toona polnud tal sellest kellegagi rääkida, samuti ei osanud ta kogetut kuidagi seletada, kuid praegu saab ta paralleele tõmmata nüüdisaegse tehnikaga.