AMMU KOOS: Kui paar aastat tagasi vaikis TV3 uudisteankur Sven Soiver salajase sõbranna Kristine Asuga suhtlemise pigem maha, siis nüüd tunnistab ta avalikult, et on oma eksnaisest Violast ametlikult lahus ja kinnitab sooje suhteid Kristinega. Foto: Mati Hiis
Inimesed
21. märts 2011, 07:03

Sven Soiver lõpuks ametlikult naisest lahus! (68)

"Aimasin, et selle vastu võib huvi olla, aga ma ei ole veel välja mõelnud, mida ma räägin, sest sellega on seotud ka teised inimesed," rääkis TV3 uudisteankur Sven Soiver, kes andis laupäevases TV3 uudistesaates aimu, et on nüüd ametlikult vaba mees. Varasemalt on tema kohta ilmunud uudiseid, et ta jättis oma laste ema maha ning elab koos endast 13 aastat noorema naisega.

"Jah, olen Kristinega koos ja ametlikult lahutatud, aga ma ei tahaks rohkem kommenteerida ega vastuseid anda," vastas Sven Soiver küsimusele, kas ta on nüüd ametlikult oma laste emast Violast lahus.

Juba kaks aastat tagasi kahtlustas Õhtuleht laekunud vihje põhjal, et Soiveril on oma ametliku naise Viola ja laste kõrvalt tekkinud uus, temast 13 aastat noorem silmarõõm, kes gümnaasiumi lõpetamise ajal mehe juures töövarjuks käis. Toona väitis Soiver, et neiu on vaid hea sõber.

Aasta tagasi ilmus juba uudis, et Soiver jättiski oma naise maha ning elab koos Kristine-nimelise näitsikuga. Nüüdseks on Soiver oma kaasast ametlikult lahus ja tunnistab, et on koos Kristine Asuga.

Svenil ja tema eksnaisel Violal on kaks last: nelja-aastane Madelen Monika ja kahene Sten Erik. Varasemalt on mees öelnud: "Mis üldse lastesse puutub, siis minu töö tõttu olen alati saanud lastega vähe koos olla." Soiverilt pühapäeval lastega kohtumise kohta uurides lausub ta, et just parajasti ongi nendega koos.

Kuuldavasti aitab Kristine Soiverit mõnikord ka töö juures. "Ma ei tahaks teisest inimesest intervjuud anda, ta täidab küll, jah, TV3s mingeid lünki – siis ta aitab välja, aga tema põhitöökoht on mujal," ütleb Soiver.