Foto: Arno Saar
Inimesed
5. märts 2011, 08:58

Maria Avdjuško viskas Kris Taska välja? (25)

Maria Avdjuško ja Kris Taska viisteist aastat kestnud kooselu on saanud punkti. "Maria viskas Krisi kodunt välja," pajatas Elu24le Taskade lähedane perekonnatuttav juba veebruari keskel.

"Asi oli tõsine, sest Kris pidi ööbima hea sõbra juures ja sõitis seejärel varahommikul otse Moskvasse." Veel teadis peretuttav, et hiljuti müüsid Maria ja Kris oma Kadrioru korteri ja ostsid uue täpselt Draamateatri vastasmajja. Samasse majja, kus elavad ka Sõnajalad. "Selle uue korteri uksest viskaski Maria mehe vastu ööd tänavale," kinnitas perekonnatuttav. Ta arvas, et asi on üsna tõsine, sest paarike olla seejärel arutlenud ka oma maise vara jagamise üle. "Maria soovib Pärnu maantee uut korterit ja suvekodu endale, lastest rääkimata."

Esimesi signaale, et filmipaari elu pole enam pilvitu, märgati eelmisel aastal. Kui algul räägiti vaid filmi "Punane elavhõbe" rahastamisega seotud probleemidest, siis peagi teati filmirahva seas, et äripinged mõjutavad ka filmiprodutsendi abielu, kirjutab Naisteleht. "Me nägime neid tülisid küll, aga midagi tõsist siis nendest välja ei lugenud," poetab Naistelehele tundmatuks jääda sooviv filmitegelane.

Portaal Publik teab, et juba mõnda aega on Maria nautinud ühe eduka ettevõtja seltskonda. Maria ja ettevõtja olevat paar olnud mõni kuu ja usaldusväärsed allikad kinnitavad, et hüljatud Kris pole olukorraga sugugi rahul. Maria Avdjuško ja Kris Taska on olnud koos viisteist aastat. Paaril on kaks last – Albert (14) ja Adele (9). Abielluti pärast esimese lapse sündi.