Anne VeskiFoto: Teet Malsroos
Saund
23. veebruar 2011, 21:39

Anne Veski tähistab sünnipäeva suurejooneliste kontsertidega

Sel pühapäeval oma 55ndat sünnipäeva pidav Anne Veski korraldab suvetuuri erinevates Eestimaa linnades. Lauljanna jaoks on tegu esimese suvise soolotuuriga koos live-bändiga.

Anne Veski sõnul sai ta idee Ivo Linnalt. "Osalesin Iffi juubelituuril ja sain toreda elamuse osaliseks. Pärast seda tuuri tuli aga mõte, et peaks midagi sama head või veelgi paremat rahvale ja iseendale pakkuma," rääkis armastatud laulutäht.

"Nagu heale kontserdile kohane, ei puudu ka üllatused. Olen kutsunud endaga koos esinema kolm salapärast noormeest, kes kõik eesti meeslauljate paremikku kuuluvad. Meeste nimed jätan aga praegu saladuseks," ütles Veski.

Tuuri peakorraldaja Mirko Miilitsa sõnul on Veski juubelikontsertide ettevalmistused täies hoos ja juulis on rahval oodata vaatemängulist ja kaasahaaravat šõud. 

"Meie eesmärk on Anne Veski juubelituuriga pakkuda inimestele unustamatut tantsulist ja vaatemängulist estraadi vabas õhus. Soliste saadab kaheksaliikmeline bänd ja kõike laval toimuvat toetavad läbimõeldud visuaalsed lahendused ning lavastuslikud elemendid," lisas Miilits.

Tuur toimub 14.-24. juulini üle Eesti.