Rein PakkFoto: Teet Malsroos
Tele
18. veebruar 2011, 20:06

"Jüri Üdi klubi" uus püsikunde on Rein Pakk

Järgmisel nädalal liitub "Jüri Üdi klubi" seltskonnaga uus püsikunde, Tartus tegutsev näitleja ja lavastaja Rein Pakk, kellele annab oma klubilise rolli väärikalt üle poeet Jürgen Rooste.

"Üdiklubi ruumid on soojaks hingatud ja ootavad jutujärge, mis võiks nüüd ka nõnda Tallinna-Tartu liinil süveneda," ütles Rooste. Pakku hindab ta telemehena sobivaks ja sujuvaks ning leiab, et klubisse jõuab nõnda värske pilk Taaralinnast, kus kultuurielu keeb vägagi vilkalt.

"Kultuur elab meie sees ja toimub kõikjal meie ümber, ka pisimagi põõsa all. Ei tohi unustada, et me ise olemegi kultuuri kujundajad, kes peavad kriitilise pilguga ainest ammutama kõikjalt ümbritsevast, nii idast kui läänest, nii vaimust kui võimust," lausus uus kõneohjaja Pakk.

Salongis juttu suunav Karl Martin Sinijärv püüab kokteilide valimise kõrval vestluslauda tuua ajatumat mõõdet. "Salong on õdusa olenglemise paigana end tõestanud, tostap tuleb nüüd edaspidi vaimlise nautlemise kõrvalt kapinurga vastu ka sotsiaalset närvi lüüa," tõdes Sinijärv.

Novembris alanud salongivestlusõhtu "Jüri Üdi klubi" jätkab "suurlinnas telemaja taga", et senisest teravamalt süüvida päevakajalistesse ning ajatumatesse teemadesse.

"Jüri Üdi klubi" näitab ETV2 esmaspäeviti kell 21.30.