Inimesed
27. jaanuar 2011, 06:56

Cheri transseksuaalne poeg esitles pruuti

Cheri tütar, nüüdsest mehenime kandev Chaz Bono esitles Sundance’i festivalil dokfilmi oma katsumusterohkest soomuutusest.

Film "Becoming Chaz" ("Chaziks saamine") näitab, kuidas ultranaiseliku poptähe Cheri võsuke saab hormoonsüste ja laseb rinnad eemaldada, mis tema emas õudust tekitas. Chastityna sündinud Chaz rääkis varasemates intervjuudes, kuidas Cher viskas ta kodust välja, kui ta oma lesbilisust tunnistas. Omaenda ihuvilja otsusega sugu vahetada oli lauljannal veelgi raskem leppida.

Dokfilm jälgib ka seda, kuidas muutuvad Chazi suhted kauase elukaaslase Jennifer Eliaga. Too armus aastaid tagasi lesbilisse naisesse – ent nüüd on tema kõrval mees. "Mul on tunne, nagu armuksin kaksikusse," ütleb Jennifer. "Pidime teineteist uuesti tundma õppima. Ma ei usu ikka veel, et see on tõesti minu elu."

Ent Chazi rahulolu on ilmne. "See on kõige parem asi, mis ma elu sees teinud olen," ütleb ta soovahetuse kohta. "Tunnen end esimest korda täieliku inimesena." Chaz Bono lubab kõmulisele dokfilmile ka järge.