"Seksi ja linna" peaosatäitja Sarah Jessica Parker ja Mihhail Barõšnikov 2004. aastal Pariisis seriaali võtetel. Foto: AOP/GETTY IMAGES
Inimesed
11. jaanuar 2011, 13:55
Link fotodele!

"Seksi ja linna" täht vilgutas Tallinna-Helsingi laeval alukaid! (19)

"Seksi ja linna" seriaalis Sarah Jessica Parkeri kunstnikust kallimat kehastanud Mihhail Barõšnikov oli Tallinna-Helsingi laeval õige lõbusas tujus.

Soome väljaande 7 Päivää veebiversioonis kirjutatakse, et 62aastane endine balletikuulsus Barõšnikov käis pärast jõule Soomes.

"Seksis ja linnas" Aleksandr Petrovskit kehastanud staar pidi jõudma ka Tallinnasse, sest ta tabati Tallinna-Helsingi laevas õige lõbusas tujus.

"Ta oli natuke vintis ja veetis aega laeva restoranis õlut juues," räägib keegi pealtnägija, kelle sõnul oli Barõšnikov kuulunud suuremasse seltskonda, kus räägiti läbisegi inglise ja vene keelt.

Teiste reisijate seas kutsus Barõšnikovi välimus esile naeruturtsatusi: "Mehe beežid püksid olid tagumikust viis sentimeetrit lõhki kärisenud ja nii vilkusid Mihhaili aluspüksid rõõmsalt," naerab kohal viibinu.

Staar ise oli nii lõbusas tujus, et ei paistnud lõhkisi pükse märkavatki.

Mihhail Barõšnikovi peetakse XX sajandi üheks silmapaistvamaks balletiartistiks.  Riias sündinud tantsija tegi karjääri toonases Leningradis Kirovi-nimelises balletiteatris ning põhjustas Nõukogude Liidus skandaali, põgenedes 1974. aastal Kanadasse. Pärast mitmes Lääne balletitrupis tantsimist sai Barõšnikovist New York City Ballet' esinumber. Hiljem kujunes temast American Ballet Theatre'i kunstiline juht ning tunnustatud kaasaegse tantsu edendaja.

Barõšnikov on tuntud ka oma armulugude poolest. Armusuhtest näitleja Jessica Lange'iga on tal 29aastane tütar, kooselust endise baleriini Lisa Rinehartiga kaks tütart ja poeg. 1980ndail oli tal suhe näitleja ja modelli Isabella Rosselliniga.

Vaata fotosid Barõšnikovist Tallinna-Helsingi laeval!