Janne Facebooki väljavõte, kust on video maha võetud, kuid laulusõnad on alles.
Üritused
16. detsember 2010, 22:57
Vaata tõendusmaterjale!

SKANDAAL: Janne Saare eurolugu ilmus juba suvel (34)

Läinud aastal võitis "Eesti laulu" varubändina finaali pääsenud Malcolm Lincoln, kui selgus, et üks finaali hääletatud osalejatest oli oma lugu juba videoportaalis YouTube suvest saadik rahval kuulata lasknud. Kas samamoodi läheb ka Janne Saarega.

Õhtulehele kirjutas eesti muusikast lugu pidav naisterahvas, kes teatas, et Janne tänavune "Eesti laulul" kandideeriv lugu "Meeting The Wolf", mille ta on Carola Madisega kahasse kirjutanud, on olnud nii YouTube'is kui Facebookis üleval juba kesksuvel, ent nüüdseks on see eemaldatud.

"Eesti laulu" reglement näeb ette, et kandideeriva loo sõnad ega muusika ei tohi olla avalikustatud (avaldatud, üldsusele suunatud, sh avalikult esitatud, edastatud, üldsusele kättesaadavaks tehtud) enne 01.09.2010. Paraku rippus aga Janne lugu juba juulis YouTube'is ning Facebookis ilmusid ka laulu sõnad.

Tarmukas vihjaja on saatnud oma paljastuse juba edasi ka "Eesti laulu" tiimile ning ilmselt selgub juba homme, kuidas asi laheneb.

Karta on, et võib juhtuda nagu läinud aastal, et kui ilmunud lugu on tõesti sama, mis kandideeris "Eesti laulule", saab see disklahvi ja kahekümne parima sekka tuleb üks joone alla jäänud lugu