Johnny Deppi ekstsentriline tegelaskuju kapten Jack Sparrow on osutunud "Kariibi mere piraatide" tõmbenumbriks. Foto: AP/SCANPIX
Inimesed
1. detsember 2010, 12:30

Johnny Depp: Disney boss ei talunud kapten Sparrow'd! (10)

Johnny Depp väidab, et Disney filmistuudio juhile  ei meeldinud absoluutselt, kuidas ta filmis "Kariibi mere piraadid" kapten Jack Sparrow'd kehastas.

Näitleja rääkis ajakirja Vanity Fair intervjuus, et Disney-firma endine juht Michael Eisner ei talunud tema tõlgendust piraadikapteni tegelaskujust silmaotsaski.

Deppi sõnul oli Eisner avaldanud kartust, et tema mängulaad viib filmi hävingule, vahendab BBC News. Ühtlasi olevat Eisner kahtlustanud, et Depp on kas poolearuline või siis võtete ajal purjus olnud.

Ometi esitati Depp rolliga Oscari kandidaadiks. Näitleja on öelnud, et võttis tegelaskuju loomisel aluseks Rolling Stonesi kitarristi Keith Richardsi. Muusik ise osales saaga kolmandas osas, mängides Sparrow' isa.

Disney esindaja üritab skandaali summutada, kinnitades, et firma on Deppi tööga "Kariibi mere piraatides" ülimalt rahul. "Seepärast olemegi nii põnevil, et saame järgmisel suvel vaatajate ette tuua sarja neljanda osa."