Tantsutreenerist ema Katrini (paremal) jälgedes läinud tütar Kerstin võttis Katrini lapsepuhkusele jäädes enda õlule enamiku tema tantsutundidest, poeg Raner (vasakul) õpib Tartu Ülikoolis õigusteadust. Foto: Tairo Lutter
Inimesed
15. november 2010, 06:56

Hetked, mille pärast tasub olla isa

Aasta isa tiitli saamisele eelnev nädal on Urmas Kruusele olnud raske. "Vahepeal juba lausa mõtlesin, kas see on saatus. Mõlemad väikesed lapsed on olnud haiged. Pojal tulevad hambad, see tähendab paari magamata ööd. Tööl on olnud kiire.

Ühel õhtul läksin enne magamaheitmist tütart vaatama, et kas kõik on korras. Ta oli loomulikult teki pealt maha ajanud, end voodinurgas kerra tõmmanud. Tõstsin ta tagasi õigesse asendisse, panin teki peale... seda tunnet, mis neil hetkil tekib, ei ole võimalik kirjeldada. See tuleb sinu sisse ja sind ei huvita enam raha ega kergema vastupanu teed minek.

Või kui poiss oli terve öö läbi iga natukese aja tagant üleval ja nuttis, aga hommikul ärgates oli nagu päike. Mul oleks nagu tonnine koorem seljast langenud. Need on hetked, mille pärast tasub isa olla," sõnab linnapea.