Anne Veski tänavu septembris uue duubelplaadi esitlusel autogramme jagamas. Mesisõnu sosistab talle kõrva Marek Sadam.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
2. november 2010, 16:31

Miks Anne Veski ei taha elulooraamatut kirjutada? (46)

Venemaal jätkuvalt populaarne lauljatar Anne Veski väidab ajalehele Komsomolskaja Pravda oma duubelplaadi ilmumise puhul antud intervjuus, et pole veel nii "küpseks" saanud, et kirjutada elulooraamatut põhimõttel „kõik müügiks".

Samuti tunnistab lauljatar, et raamatu jaoks tuleks kõige meenutamiseks aega leida, sest ta pole päevikumärkmeid teinud.

„Minult küsitakse sageli: „Miks sa raamatut ei kirjuta?" No ma lihtsalt ei pea päevikut. Tuleb väga kaua istuda ja meenutada  kõike, mis oli. Kuid praegu ma raamatust ei mõtle. Ma töötan ja töötan, mul on kõik veel ees, ma olen veel noor eesti laulja," rääkis Veski vene ajalehele.

„Aga siis, kui ma hakkan kodus istuma, võib-olla siis tekib soov oma elust raamatut kirjutada. Kuigi midagi peab ju ka saladuseks jääma."

Selles, et oma saladused müügile panna, kahtleb lauljatar sügavalt.

„Ilmselt ei ole ma säärase müügi jaoks veel küps. Ja ma isegi ei kujuta ette, kuidas ma seda kirjutaksin," ütles Veski. „Meil on ringreisidel tulnud ette selliseid momente, mida me ise meenutada ei tahaks. Aga ilma selliste üksikasjadeta tuleks raamat lame, selles puuduks lihtsalt intriig."