Kylie Minogue ja Jason Donovan "Naabrite" kuulsas pulmaepisoodis. 27. augustil jõudis austraallaste ette menusarja 6000. jagu. Foto: AFP/CHANNEL TEN
Inimesed
21. september 2010, 10:54
Vaata kuulsat pulmaepisoodi!

Kylie Minogue häbeneb oma noorpõlveseriaali "Naabrid" (6)

Superstaar Kylie Minogue üritas keelustada Austraalia seebiooperi "Naabrid" vanade osade näitamise.

"Naabrite" looja Reg Grundy nimetab 1980ndatel vändatud osa, kus Kylie tegelaskuju Charlene Mitchell abiellus Jason Donovani kehastatud Scott Robinsoniga, sensatsiooniliselt menukaks. "Seda pulma vaatas ilmselt rohkem inimesi kui ühtki teist pulma Austraalias," vahendab Daily Mail Grundy sõnu.

"Naabrite" looja kinnitab, et telesarjast tuule tiibadesse saanud Kylie maailmamenu valmistab talle rõõmu. "Kuid ta ütles, et me ei tohi neid salvestisi enam kasutada, sest ta ei taha, et me neid kasutaksime. Ja meie ütlesime: "Ei, need salvestised kuuluvad meile." Ning ta pidi sellega leppima."

Minogue ähvardas "Naabrite" tegijaid koguni kohtuteega, kuid oli siis sunnitud järele andma.

Grundy usub, et Kylie-sugune superstaar ei taha, et teda meenutataks "Naabrite" järgi. "Ma mõistan seda. Aga seriaal aitas tal esile tõusta ning nüüd ta vist võtab selle omaks."

Lisaks Minogue'ile ja Donovanile said "Naabritest" tuntuks ka praegused Hollywoodi tippnäitlejad Russell Crowe ja Guy Pearce ning poptäht Natalie Imbruglia.