Kerdo, Jane ja MirellFoto: Erakogu
Inimesed
15. september 2010, 11:02

USKUMATU: Kerdo Mölder sai bändikaaslasega lapse (3)

Paari kuu eest sünnitas ansambli Respekt naissolist Jane Kruusmaa lapse, kelle isaks on bändi meessolist Kerdo Mölder, kel varasemast kooselust on juba kaks last Kris-Kervin (8) ja Ave-Marleen (5). Nüüd siis ka peagi kolmekuuseks saav Mirell.

"Kerdo on rohkem isa kui ükski teine mees planeedil," kinnitab Õhtulehele kolmekuuseks saava Mirelli ema Jane, kuigi Kerdo lapsekasvatamises suurt kaasa ei löö.

"Jah, olen küll Jane lapse isa," ütleb Kerdo naerdes. "Ma ei varja ega salga seda nagu Koit Toome. Leppisime küll algselt Janega kokku, et ei avalikusta seda, kuid täna leian, et seda varjata on mõttetu," ütleb mees, kelle kolme last kasvatavad erinevad emad.

"Bändi tegemise ajal tekkisid tunded, Jane tahtis last, tulin vastu. Meil on kokkulepe, tema alimente nõudma ei hakka, sest tema tahtis last," paljastab mees, et oli alguses tegelikult lapseteo vastu, kuna see rikkunuks ansambli karjääri.

"Aga õnneks on Jane tubli ja midagi pole Respektil pisikese pärast tegemata jäänud."

Samuti kiidab ta pisitütart, kes mitmetel esinemistel kaasas käinud ja end hästi üleval pidanud.

Oma kolme last mees igakuiselt rahaliselt ei toeta, kuna alles hiljaaegu lõpetas ta koostöö Kannu Kõrtsiga, kus oli mitu aastat projektijuht. "Teen nüüd paar DJ-mängu nädalas Tonicus ja valmistume Respekti tuuriks, hea kui endal elu sees püsib," räägib mees.

Nii Jane Kruusmaa kui ka mehe esimeste laste ema Meelika Kroonmäe kinnitavad siiski, et neil pole mehele mingeid pretensioone.