Shelley MalilFoto: INTERNET
Inimesed
10. september 2010, 11:49

Hollywoodi näitleja: lõin pruudile 20 noahaava täitsa kogemata! (16)

Hittkomöödias "40-aastane neitsi" osalenud Shelley Malil tekitas oma endisele elukaaslasele 20 noahaava. Enda sõnul täiesti kogemata.

45aastane näitleja, kes mängis filmis üht Steve Carrelli kolleegidest, seletas eile kohtus, et pidas naist kellekski teiseks.

Intsident leidis aset 2008. aasta augustis 38aastase Kendra Beebe'i kodus.

"Ma kahetsen," ütles Malil California kohtumajas. "Mul polnud aimugi. Kui nägin fotosid [naise haavadest] esimest korda, olin šokeeritud. Neid pilte vaadates ei suuda ma ikka veel uskuda, et nende vigastuste eest on vastutav nuga, mis mul käes oli."

Advokaadi teenustest loobunud ning kohtus iseenda kaitsjaks olev Malil väitis, et tal polnud vähimatki kavatsust Kendrat tappa või vigastada. 

Näitleja rääkis kohtus, et oli endise sõbratari koju saabudes leidnud ta sõber David Maldonadoga veini rüüpamast. Malil tundis enda sõnul hirmu, sest talle jäi mulje, et Maldonado kavatseb teda rünnata.

"Kuulsin, kuidas tooli mu selja taga tahapoole nihutati. Sirutan käe noa poole... Kahman selle poole käepideme pealt pihku ning mees kisub mind käest ja ma kisun end temast eemale."

Pärast rüselust suundus oponent Malili sõnul autosse. "Olen peaaegu täiesti kindel, et sel tüübil on püss ja ta tahab mind maha lasta. Tulen ümber nurga. Kõik on pahaendeliselt vaikne. Äkki lüüakse mind ootamatult selja tagant kuklasse. Just nagu külma graniidist lauaplaadiga."

Nuga käes, hakkas Malil enda kaitseks pimeduses hoope jagama.  "Tundus, nagu oleks see kestnud terve minuti."

Alles siis, kui Kendra karjus: "Kutsu kiirabi!", olevat mees mõistnud, et ta pussitab oma sõbratari. "Nägin siis esimest korda, et kaklen Kendraga."

Kõmuline kohtuprotsess jätkub esmaspäeval ristküsitlusega.