Foto: TV3
Inimesed
3. september 2010, 20:41

Kaie Kõrb: tantsimise lõpetamine andis aega isikliku eluga tegelemiseks (20)

Priimabaleriin Kaie Kõrb, kes tuleval aastal juubelit tähistab, ütleb, et elus ei ole temani midagi kergelt tulnud, ent ehk just seetõttu oskab ta hinnata olemasolevat paremini.

Kõrb rääkis TV3 saates "Õnneleidja", et kui tema balletiga alustas, ei olnud tal nii palju võimalusi edasi õppida ja end välismaal koolitada. Seda suurem oli õnn, kui Kaie õigetele inimestele silma jäi ja tema ees uksed avanesid.

"Mulle meeldis seda kõike teha, läbi raskuste minna," ütleb Kaie tagantjärele. Õnnehetked on tema sõnul lühikesed, kuigi ilusaid hetki leidub ka tööperioodil.

Kuigi 2005. aastal öeldi Kaiele, et tema aeg Estonias on läbi, oli see justkui kergendus. Kaie sõnul oli ta juba varem lahkumisele mõelnud. "See äraminek oli valutu ja see oli nii loogiline. Kõik läks omavahel hästi kokku."

Pärast lahkumist oli Kaie sõnul aega tegeleda isikliku eluga. Kaksikuid kasvatav Kaie ütleb, et pojad on tema jaoks eriline õnn, mida ei saa mitte ühegi asjaga võrrelda. Vahel hommikul peeglisse vaadates mõtleb ta siiani: "Kas see kõik on ikka tõsi?"