PÄRIJAD: Kurt Cobaini pärandusele pääseb peale lesk Courtney Love’i pärast 18. sünnipäeva ligi ka paari tütar Frances Bean Cobain. Foto: AOP
Inimesed
24. august 2010, 06:58

Cobaini ja Love’i tütrest sai rikas pärijanna (3)

18. sünnipäev tegi grungelegend Kurt Cobaini ja Courtney Love’i tütrest Frances Bean Cobainist õige rikka tüdruku.

Äsja täisealiseks saanud Frances Bean näeb välja nagu oma kadunud isa ja kraadeliku ema sulam. Kuid tüdruk, kelle isa Kurt end 1994. aastal heroiiniuimas maha lasi ning kelle ema maadleb aastaid narkosõltuvusega, kinnitab The Suni teatel: "Ma pole sama kes minu vanemad."

Frances Bean tähistas 18. augustil 18. sünnipäeva. Täisealiseks saamine avab rokipere võsukesele juurdepääsu isast jäänud varandusele. Kuulu järgi on Francesel õigus 37% Cobaini varast. Ehkki Kurt Cobain saavutas ansambliga Nirvana maailmamenu, sai rahamasin meeletu vungi sisse alles enesetapuga. 2006. aastal kukutas Cobain maailma enim teenivate surnud staaride pingerivi tipust isegi Elvis Presley enda, teenides aastaga 50 miljonit dollarit.

Pole teada, kuidas ema Courtney oma ainsa lapse hällipäeva tähistas. Kui Frances sai 15aastaseks, kinkis ema talle hirmkalli Hermes Birkini käekoti. Ent mullu detsembrist saadik, kui tütre hooldusõigus Love’ilt ära võeti ning Kurti emale ja õele anti, on rokkar Francest Facebooki sõnumites sõimanud. "Ta oli petlik, ta valetas ja ta valetab endale, mu tütar pole alati aus," vahutas Courtney.

Teises sissekandes kirjutas ta: "Asi on selles, et FVC (Frances Bean Cobain) elab eksiarvamuste küüsis. Ta arvab, et kogu raha on tema käes. Tegelikult on kogu ta raha minu käes."

Miks tütar Courtneylt ära võeti? Põhjust pole avalikustatud, kuid räägitakse, et rokkstaar on taas uimastite küüsi langenud. Ka 2003. aastal saatis kohus tüdruku vanaema juurde elama ning kamandas Love’i võõrutusravile. Ent üks oli selge – ema juurest jalgalaskmine oli Francese enda idee.