Eesti uudised
7. august 2010, 08:58

Pendli-Veeliks ennustab: kas Taimo Toomast ja Ott Lepland on järgmised? (22)

«Trubetsky, jah? Ma eile vaatasin, et ta on väga negatiivse energiaga. Negatiivne märk on tal, praegu veel eriti hulluks läinud – ta ei tea, mis ta teeb!» näeb Pendli-Veeliks Tõnu Trubetsky kohal süngeid pilvi.

«Ega see talle kasuks ei tule,» soovitab pendlimees Veeliks Jalakas Trubetskyl Keskerakonnast pageda. «Nagu see Ksenja Baltagi – ta kaotas sellepärast Barcelonas, et Keskerakonna mõju oli peal. Pärast sinna astumist on tal kehvasti läinud. Ei tohi sinna musta energia sisse minna!»

Veeliks oletab, et küllap Trubetsky erakonda siiski meeleheaga peibutati. «No tavaliselt need nimekad, neile ikkagi antakse. Neile makstakse, muretsetakse kohti. Mul üks tuttav Rakvere kandist tunnistas, et erakonda ajas teda raha. Sai rahad kätte ja astus jälle välja.»

Kes aga on Keskerakonna järgmine peibutuspart?

«Mina eriti ennustada ei taha, sest paljud ennustused lähevad viltu,» vastab äsja kogu Keskerakonnale musta aurat võngutanud teadmamees, et pendli abil poliitiliste eelistuste paikapanek on libe tee.

Aga üht-teist oskab ta siiski kosta. Näiteks Ott Lepland. «Üldmärk on tal positiivne. Ainult kellegi naise mõju on tal peal, kes võtab temalt energiat,» usub Veeliks, et superstaarisaate võitja Ott ei oleks Keskerakonnale kerge saak, aga lootust on.

Ka Tanel Padaril õnnestub ilmselt parteistumisest pääseda: «Tal on varem olnud probleemikesi, aga millegipärast tema energia on nüüd positiivsemaks läinud. Ta on nüüd meelt parandanud, üldmärk on tal positiivne.»

Vilja Savisaare värske abikaasa Taimo Toomasti kohta pakub Veeliks, et tõenäoliselt ta lähiajal poliitikasse ei sekku. «Pendel ütleb, et ei. Aga ei tea. Viljal pole Keskerakonnaga ka enam asjad nii head. Tema märk ei ole enam sugugi niisugune savisaarelik, nagu tal varem oli.»

Edgar Savisaarel endalgi polevat kõige parem seis: «Mingi põlvkondade karma on tal peal, mis laseb tal alati ainult tipu lähedale jõuda.»