Eesti edukaim tantsumuusika duo Rulers of the Deep.Foto: Erakogu
Saund
3. august 2010, 18:17
Kuula lugu!

USA plaadifirma valik: Rulers of the Deep'i lugu tähtsaimate seas! (17)

USA plaadifirma Ovum tähistab täna oma 15. sünnipäeva albumiga "Fifteen for Fifteen". Ovumi ajaloo viieteistkümnest tähtsamast loost koosneval plaadil on üks pala ka eestlaste Rulers of the Deep'ilt.

Ovum on oma eksisteerimise jooksul välja andnud palju muusikat, nende seas mitmete house-muusikat enim mõjutanud artistide nagu DJ Pierre, Aaron-Carl'i ja plaadifirma omanike Josh Wink'i ja King Britt'i loomingut.

Täna ilmus digitaalne album "Fifteen for Fifteen", mis koosneb Ovumi lemmiklugudest, album on saadaval näiteks Amazoni ja iTunes'i lehekülgedelt.

ROTD'i esimene lugu "Track One" ilmus Ovumi alt aastal 2001. Pärast seda järgnesid erinevate plaadifirmade alt välja tulnud mitmed lood: "Temptation", "DJ's Calling EP", "Dirty Grooves", "Elu On Mu Ilu", "Tallinn Express EP", "Last Survivor" jt.

Lisaks originaallugudele on ROTD remiksinud ka erinevaid esitajaid ning välja andud kolm albumit: "Next Evolution" (2006), "Ready To Go Overground" (2008) ja "Untitled Secret" (2009).

ROTD'i saab näha ja kuulda sel laupäeval Von Krahlis toimuval Tallinn Expressil. Seekordsel peol esineb ka külalis-DJ, Neil Bartley Šotimaalt. Reedel esineb ROTD Privé üritusel Magic Session.