Kristjan Kattai pääses uutest sekeldustest seadusesilmaga.Foto: Teet Malsroos
Krimi
2. august 2010, 20:32

Avaldust ei esitatud, Bemmi-Kristjan pääses kakluse järel vabadusse (2)

Meedias Bemmi-Kristjani hüüdnime saanud Kristjan Kattai pääses pärast nädalavahetusel Tallinna kesklinnas kaklemist täna arestimajast vabadusse.

Reporteri andmetel ei teinud keegi tema vastu politseisse avaldust ning mehe kinnipidamiseks polnud põhjust.

24aastane Kattai peeti kinni ööl vastu laupäeva Tallinnas Venus Clubi juures, kus ta kakles 30aastase mehega. Reporteri teatel lõi ta esmalt üht oma tuttavat naist jalaga kõhtu ja seejärel rusikaga näkku. Seepeale blokeeris ta uudistesaate andmetel autotee ja lõi tema ette seisma jäänud Audit jalaga. Kui Audi-juht autost väljus, rünnanud Kattai ka teda, mispeale läks meeste vahel kakluseks.

Kattai sai üle Eesti kurikuulsaks, kui ta septembris sõitis oma BMW X5 maasturiga maha trolliliinid, üritas sündmuskohalt põgeneda ning hakkas vastu teda kinni pidanud politseinikele. Samuti avastati tema autost suures koguses narkootilist ainet GHB.

Prokurör nõudis Kattaile selle eest kaheaastast vangistust, mis asendati pärast eeluurimise ajal kinni istutud päevade mahaarvestamist 1198 tunni ühiskondlikult kasuliku tööga. Lisakaristusena võeti mehelt juhtimisõigus ning peale selle rakendati ta kriminaalhooldaja range järelevalve alla.