Genka ei suuda uskuda, et nokats talle baari sisenemisel takistuseks sai.Foto: Meelis Tomson
Inimesed
25. juuni 2010, 12:35

Tüli nokamütsi pärast: Genka visati vanalinna baarist välja ja viidi politseisse (83)

Nokamütsi kandmisest tekkinud tüli Tallinnas Nimeta Baaris päädis sellega, et Eesti üks tuntumaid räppareid Henry Kõrvits ehk Genka visati turvameeste poolt baarist välja ja toimetati politseijaoskonda.

Pealtnägija kirjeldas Õhtulehele, kuidas ööl vastu kolmapäeva nõudsid baaritöötajad sisenenud Kõrvitsalt, et too mütsi peast võtaks. Kui Kõrvits nõudmise peale protesti avaldas ja lahkumast keeldus, toimetanud turvamehed ta ukse taha. Seal sõnelus jätkunud, kuni Kõrvitsa käed raudu pandi ja ta politseile üle anti.

Eile postitas Genka toimunu kohta ka oma Twitteri-kontole: "Mind ei lastud Nimeta baari sisse. Põhjuseks oli see, et mul oli müts peas. Põneval ajastul elame! F***in morons!"

Täna kinnitas räppar Õhtuleht Online'ile vahejuhtumit. Tema sõnul nõustus ta lõpuks nokatsi peast võtma ning sai loa baari siseneda. Ent taas mütsi pähe pannes saabusid turvamehed, kes nõudsid, et ta lahkuks. "Tunded läksid seal tõesti keevaliseks. Viskasin selle õlle maha, protesti märgiks või nii," pajatas Genka, kes toimetati seletuste andmiseks politseisse.

"Kirjutasin seal mingitele paberitele alla ja tulin ära," ütles ta.

Juhtum ajab räpimehel senini harja punaseks. "Kurat, see juhtus Tallinnas, mu kodulinnas! Oleks, et ma eksiksin mingi usu vastu, aga ei, mind ei lastud pubisse sisse," imestas ta. "Nad ei osanud mulle korralikult seletadagi, miks ma sisse ei saa. Lihtsalt, et sul on müts peas. Ja selline asi juhtus aastal 2010..."

Mehe sõnul on ta samas baaris varem korduvalt käinud, kandnud nii dresse kui ka nokatsit ning probleeme pole tekkinud.

Nimeta Baari mänedžer Marko Annioni eitas Õhtulehega rääkides üldse, et taoline intsident oleks tema ettevõtte ruumides juhtunud.

Samuti keeldus ta ütlemast, kas nende sisekorraeeskiri keelab mütsiga sisenemise või mitte. "Võite sisekorraeeskirjadega tutvuda kohapeal, Tallinna Linnavalituses või politseis," kostis ta.

#g_990#