Inimesed
12. juuni 2010, 08:56

Miks «Unelmate pulma» Ardo ja Kairi Kaljuvee eri riikides elavad? (22)

Fotograaf Ardo Kaljuvee, kes koos oma kaasa Kairiga saates «Unelmate pulm» tuntust kogus, elab juba mõnda aega Eestis, tema abikaasa aga endiselt Tais. Milles asi?

Ardo tuli Kairi juurest Eestisse tagasi mai algul, veidi rohkem kui kuu aja eest. Kairi peab palmide all elades internetis blogi, kus kirjeldab oma argipäevajuhtumisi. Terav silm on aga märganud, et pärast Ardo tagasitulekut Eestisse pole Kairi oma blogis temast rääkinud ega igatsust väljendanud. Kas varsti kaks aastat abielus olnud paari säde hakkab juba kustuma?

«Kõik on väga hästi!» ütleb Ardo. «Minu arust on ta seal minust just kirjutanud ja minu nimi sealt ikka läbi käib, nii et ei ole see asi nii,» kinnitab Ardo. Tema sõnul suhtlevad nad Kairiga iga päev ja tema mõtleb alati kaasa Kairi tegemistele.

«Tean, millega ta tegeleb ja mis tal parasjagu käsil või plaanis on. Arutame asju iga päev, et kõik sammud oleksid õiged,» seletab Ardo.

Millal Kairi aga Eestisse naaseb, seda Ardo ei tea. «Kindlasti mitte lähiajal. Asjad sõltuvad nii ühest kui ka teisest,» pajatab Ardo ja seletab, et sellestki on veel natuke vara rääkida, millal tema Taisse võiks minna. «Suvel kindlasti mitte – siin on nii palju tööd, inimesed abielluvad ja üritusi on palju. Töö pärast Eestisse tulingi. Aga kui külmaks läheb, küll mul siis meelde tuleb, kus see hea soe on,» räägib Ardo ja tunnistab, et eks igatsus naise järele on ju peal ikka.