Belinda CarlisleFoto: AP/Scanpix
Inimesed
8. juuni 2010, 11:22

Poptäht oma kokaiinisõltuvusest: "Hea, et mul nina alles on!" (9)

1980. aastate popkuulsus Belinda Carlisle tunnistab värskes mälestusteraamatus, et oli 30 aastat kokaiini ja alkoholi ori. 

Tüdrukutebändi The Go-Go's solist tegi pärast ansambli laialiminekut edukat soolokarjääri - meenutagem või hitti "Heaven Is A Place On Earth". Ent nüüd räägib Belinda, et pruukis aastakümneid järjest iga päev kokaiini.

"Olen alati teadnud, et minus on peidus raamat," räägib ta ajakirjale Parade. "Mul on rääkida lugu, mis võiks paljusid inimesi aidata. Sain kaineks alles viis aastat tagasi. Tunnen, et kui olin selleks võimeline pärast 30 aastat kestnud uimasti- ja alkoholisõltuvust, siis suudab seda igaüks."

51aastane lauljanna nimetab vedamiseks, et tal õnnestus kokaiinisõltuvusest tervisekahjustusteta välja tulla. "Ma ei näe välja nagu rentslist tulnud. Kuulge, mul on vedanud, et mul nina üldse alles on! Mälu pole ehk nii hea, kui võiks olla, aga mulle tundub, et seegi hakkab taastuma. Olen siin üksnes Jumala armust."

Veel räägib Belinda oma raamatus pidevast võitlusest liigkilodega ning oma 18aastasest pojast Duke'ist, kes on gei. "Mulle teeb väga haiget, et paljud emad-isad ei pruugi seda [oma lapse homoseksuaalsust] nii avatud südamega võtta. Loodan, et mu raamat innustab vanemaid, kes on oma lapsed kodust välja visanud või sõimavad neid, suutmata nende seksuaalsusega leppida."