Michael Douglas ja tema endine abikaasa Diandra väljumas kohtust, kus nende pojale loeti ette karistus narkootikumidega hangeldamise eest. Foto: BUZZFOTO.COM/SCANPIX
Inimesed
21. aprill 2010, 10:16

Michael Douglase poeg mõisteti viieks aastaks vangi (6)

Filmistaar Michael Douglase poeg Cameron sai uimastitega hangeldamise eest karistuseks viieaastase vabaduskaotuse.

31aastane Cameron Douglas tunnistas end süüdi metamfetamiini ja kokaiiniga äritsemises, kirjutab Daily Mail. Maksimumkaristuseks olnuks kümme aastat vanglat.

New Yorgi kohtunik ütles Oscari-võitja võsukesele, et see on tema viimne võimalus oma elu taas rööbastele saada.

Ühtlasi heitis kohtunik Michael Douglasele ja tema endisele abikaasale Diandrale ette, et nood olid poja lapsepõlves olnud kauged, probleemsed ja ebaküpsed vanemad.

"Kuigi pereliikmed väidavad - ja ma usun, et siiraste kavatsustega -, et nad on valmis noormeest igal moel abistama, tuleb tunnistada, et nad ei seleta, mis nende elus on muutunud, mis võimaldaks neil Cameroniga teistmoodi käituda kui varem."

65aastane Michael Douglas oli koos eksabikaasaga kohtust lahkudes morn ning keeldus ajakirjanikega suhtlemast. Eelmisel õhtul oli ta anunud kohtunikult leebemat otsust, mööndes, et poja allakäigus mängis oma rolli suguvõsa uimasti- ja alkoholiprobleem. Poiss sattus juba 13aastaselt uimastite küüsi.

Filmistaar, kes praegu on abielus Catherine Zeta-Jonesiga ning kasvatab pisipoega ja -tütart, tunnistas, et viibis Cameroni poisipõlves tihti kodunt eemal. "Cameron kasvas üles üksiku lapsena õnnetus abielus. Pere leidis ta kampade kujul."

Ühtlasi märkis Michael, et ta ise ravis 1990ndatel aastatel võõrutuskliinikus alkoholismi ning tema noorem vend Eric Douglas suri 2004. aastal uimastite üledoosi.