Katie Holmesi ja Tom Cruise'i tütrekese Suri Cruise'i eesnimi tähendab jaapani keeles taskuvarast.Foto: All Over Press/Getty Images
Müstika
29. märts 2010, 12:05

TOP 26: maailma kõige veidramad lapsenimed! (69)

Toome teieni terve tähestiku jagu piinlikke ja kummalisi nimesid, millega maailma emmed-issid oma võsukesi õnnistanud on.

Üheksa-aastane tüdrukuke, kes sai nimeks Talula Does The Hula From Hawaii, kaebas suisa oma vanemad kohtusse, et hullust nimest lahti saada, kirjutab The Sun.

Ta pole aga ainuke, kes oma nimega hädas on.

Siin on terve tähestiku jagu veidraid lapsenimesid:

A - Hiina paarike pani oma poja nimeks @. Nimi hääldub hiina keeles "ai ta", mis tähendab aga "armasta teda".

B - Rootslaste õnneks on kohtul õigus ebaharilikke nimesid keelustada. Rootsi vanemad üritasid oma lapsele nimeks panna Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116, et selle seaduse vastu protestida.

C - Brasiilia jalgpallur Creedence Clearwater Couto sai nime ameerika rockbändi Creedence Clearwater Revival järgi.

D - Üks õnnetu ameeriklane kannab nime Dick Assman.

E - Lausa kaks spordifännidest papat andsid oma poegadele USA spordikanali järgi nimeks ESPN.

F - 1878. aastal sündis Inglismaal härra Fuck K. Holmwood. Tema ema nimeks oli Fanny (eesti keeles "pepu").

G - 2005. aastal maksis online kasiino Terri Iliganile 8000 naela, et ta muudaks oma nime. Territ tuntakse nüüd kui GoldenPalaceDotCom-i.

H - Kuulus paarike Paula Yates ja Michael Hutchence panid oma tütrele nimeks Heavenly Hiraani Tiger Lily (taevalik tiigerliilia).

I - Endine Texase kuberner James Hogg andis oma tütrele nimeks Ima. Paraku kõlab Ima Hogg inglise keeles nagu "ma olen metssiga".

J - 2006. aastal muutis James Bondi andunud fänn David Fearn oma nime uue 007-filmi auks väga pikaks. Davidi uus nimi on: James Dr No From Russia with Love Goldfinger Thunderball You Only Live Twice On Her Majesty's Secret Service Diamonds Are Forever Live and Let Die The Man with the Golden Gun The Spy Who Loved Me Moonraker For Your Eyes Only Octopussy A View to a Kill The Living Daylights Licence to Kill Golden Eye Tomorrow Never Dies The World Is Not Enough Die Another Day Casino Royale Bond.

K - Koomiksite austaja Nicolas Cage pani oma poja nimeks Kal-El, mis on Supermani tõeline nimi.

L - Mia Farrowl on tütar Lark Song (lõokese laul). Tema teised lapsed kannavad nimesid Summer Song (suve laul) ja Satchel (ranits).

M - Vanemad, kes ei suuda oma lapsele nime mõelda, otsivad tihti abi Hollywoodist. 2003. aastal linastunud Russell Crowe film "Gladiaator" oli tõeline inspiratsiooniallikas. Mitusada poisslast sai peategelase järgi nimeks Maximus.

N - Uus-Meremaal lasi kohus panna lapsele nimeks Number 16 Bus Shelter (number 16 bussiootepaviljon).

O - Näitlejanna Ocean Hellmani täispikk nimi on Crystal Ocean Supri Heavenly Blue Sky Hellman.

P - Muusik Bob Geldofi tütred kannavad väga huvitavaid nimesid. Peaches Geldofi nimi on täispikkuses Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof (virsik mesiõis jne). Tema õed on Fifi Trixibelle ja Little Pixie (väike haldjas).

Q - 1930ndatel elas Lõuna-Carolinas naine nimega Queer Mansell ("queer" on eesti keeles homo ). Iroonilisel kombel oli ta mehe nimeks Pink (roosa).

R - Ameerika näitleja Robert Trebori nimi on palindroom - see jääb tagant ette lugedes samaks.

S - Katie Holmesi ja Tom Cruise'i tütreke Suri Cruise võib Jaapanis hätta sattuda. Suri tähendab jaapani keeles taskuvarast.  

T - Mõnikord polegi vanemad süüdi. 1994. aastal võttis 17aastane Peter Eastman oma lemmikraamatu pealkirja järgi nimeks Trout Fishing In America (forellipüük Ameerikas).

U - Kõlab nagu õudusfilmi pealkiri, kuid mees nimega Urban Shocker oli 1920ndatel pesapallimängija.

V - Ameerika näitlejanna Robin Strasser sai keskmiseks nimeks Victory In Europe (võit Euroopas). Kuna ta sündis 7. mail 1945, siis tähistasid vanemad Teise maailmasõja lõppu.

W - Pesapallimängija Wonderful Terrific Monds Kolmas (suurepärane vinge Monds) sai nime oma isa ja vanaisa järgi. Vanaisa vanemad olid lihtsalt väga rõõmsad, et nad poja said

X - Aastatel 1996-1997 said 567 tüdrukut nimeks Xena. Inspiratsiooni said vanemad seriaalist "Sõjaprintsess Xena".

Y - Inglismaalt Leedsist pärit Michael Howard lasi oma nime muuta, kui ta pangaarve 10 naelaga miinusesse jäi ja ta pangast 20 naela trahvi sai. Howardi uus nimi on Yorkshire Bank PLC Are Fascist B*stards (pangatöötajad on fašistlikud värdjad).

Z - Zachary Zzzzzzzzzra sündis nime all Bill Holland, kuid sisekujundaja muutis oma nime, et inimestel oleks teda telefoniraamatu lõpust hea üles leida.