Möödunud aastal surnud Jade Goody omaksed maadlevad skandaalidega - ema Jackiey (üleval) tarvitavat jälle narkootikume ja lesk Jack Tweed viibib vabaduses vaid kautsjoni vastu. Foto: AFP, Reuters/Scanpix
Inimesed
23. märts 2010, 06:59

Jade’i surma-aastapäeva varjutasid omaste skandaalid (4)

Omaksed ja sõbrad kogunesid mullu märtsis vaid 27 aasta vanusena surnud Jade Goody kalmule hauakivi avama. Ent skandaalid jälitavad Briti reality-tähe lähedasi endiselt.

The Suni teatel ei lubanud Jade’i poegade isa Jeff Brazier kuueaastast Bobbyt ja viiest Freddie’t ema mälestusüritusele, sest seal osales Jade’i lesk Jack Tweed. 22aastane Tweed, kes abiellus Jade’iga vaid kuu enne tema vähisurma, viibib parajasti kautsjoni vastu vabaduses, süüdistatuna noore naise vägistamises. «Jeff kaitseb oma poegi, nagu jaksab,» räägib keegi insaider The Sunile. «Talle ei meeldinud mõte, et nad võivad mälestusteenistusele minnes Jackiga silmitsi sattuda.»

Korduvalt vanglas istunud Tweed pole pärast oma naise traagilist surma kombeid muutnud. Skandaalid saadavad ka Jade’i 52aastast ema Jackiey Bud-denit. Tütre lapsepõlve oma uimastisõltuvusega hävitanud Jackiey oli Jade’ile haiguse ajal küll vankumatuks toeks, ent nüüd paistab ta olevat taas narkootikumide küüsi langenud. Ajaleht News of the World avaldas oma kodulehel video, kus Jackiey kolm päeva enne tütre surma-aastapäeva 16tunnisel pummelungil kokaiini ninna tõmbab. Vaid viis kuud tagasi oli Jackie pisarsilmi vandunud, et ei puutu iialgi narkootikume, sest tema ülesanne on nüüd Jade’i poegadele hea vanaema olla. «Jade keerab küll hauas ringi,» kommenteerib News of the Worldi allikas. «Ta anus, et ema jälle uimasteid pruukima ei hakkaks.»