1980ndate aastat noorteiidol Corey Haim suri 10. märtsil Los Angeleses vaid 38-aastasena. Foto: Reuters
Inimesed
17. märts 2010, 15:09

Omaaegne teinitäht Corey Haim saadeti viimsele teele (3)

Kanadas Torontos saatsid omaksed ja lähimad sõbrad viimsele teele näitleja Corey Haimi, kes oli eelmisel nädalal 38 aasta vanuses üledoosi surnud.

USA ajakirjanduse andmeil osales matuseteenistusel ligi 200 sugulast ja sõpra. Leinaliste seast puudus end Haimi lähedasimaks sõbraks nimetav näitleja Corey Feldman, kes mängis 1980ndail koos temaga filmis "The Lost Boys", kirjutab BBC.

Feldman, kes nagu Haimgi oli pärast teismeea tähelendu üle elanud tõsise mõõna ning uimastisõltuvusega maadelnud, seletas oma kodulehel, et ei osalenud matustel, "minimeerimaks meediatähelepanu nii palju kui võimalik".

Kuigi Haimi ametlikku surmapõhjust pole veel avaldatud, hukutas endise teinistaari politsei andmeil  retseptiravimite üledoos.

Poja elutu keha leidis voodist tema ema Judy, kellele Corey oli olnud toeks võitluses vähktõvega. Ajakirjandus on avaldanud ahastuses naise telefonikõne päästeteenistusele.

"Ta ronis äkki voodist välja," seletas ahastuses Judy Haim dispetšerile. "Ta tahtis WC-sse minna ja kukkus põrandale ja ma panin ta voodisse ja oligi kõik."

California peaprokurör uurib, kas Haimi äkksurmaga on seotud laialdane retseptivõltsijate võrgustik.