NÜÜD: Robin Juhkental "Eesti Laulu" finaalis lõbusa poisipeaga Eesti inimesi võlumas.Foto: Arno Saar
Üritused
13. märts 2010, 00:31
VAATA "ENNE JA NÜÜD" FOTOSID: "Eesti laulu" võitja Robin Juhkentali totaalne muutumine!

Hobilaulja uskumatu triumf: varuloona pärast konkurendi eemaldamist "Eesti Laulu" võitjaks! (48)

Malcolm Lincolni triumfi "Eesti Laulu" konkursil muudab eriti imeliseks viis, kuidas Robin Juhkentali bänd ja lugu üldse finaali pääses - varuloona pärast algselt kümne finalisti hulka valitud Nikita Bogdanovi diskvalifitseerimist.

Kuigi Bogdanov oli oma allkirjaga kinnitanud, et tema esitatud lugu "Made Me Cry" pole varem avalikult esitatud, rippus selle pikem versioon tema teise esinejanime all Youtube'is üleval alates 11. augustist 2009. Seetõttu olid "Eesti Laulu" korraldajad sunnitud Bogdanovi finalistide seast eemaldama.

Tema asemele pääses žürii poolt juba varem varulooks valitud Robin Juhkentali enda kirjutatud laul "Siren".

Juhkental rääkis jaanuaris toimunud segaduse järel Õhtulehele, et on rahul, et kolmest tema poolt konkursile esitatud loost osutus valituks kõige popilikum - "Siren", mis on tema meelest Eurovisioni jaoks sobivaim: "See ainsana on poplugu, ülejäänud on natuke peavoolust mööda. Ma ei tee väga popmuusikat, mingi alternatiivne suundumus on sees."

"Eesti otsib superstaari" konkursil stuudiovooru jõudnud, kuid viie finaali pääsenud noormehe seast välja jäänud Robini sõnul on ta hobimuusik: "Ma olen üliõpilane tegelikult. Muusika on mul lihtsalt hobi."

"Eesti Laulu" finaalis esinemise kohta ütles ta: "Ma arvan, et ma ei ole väga pettunud, kui ma seda ei võida. Aga kaotama, nalja tegema ma ei lähe. Tahaks ikka võimalikult hea soorituse teha."