SÜDAMLIK TERVITUS: Nii kui Alexander Rybak viiulikastiga välja astus, läks talle juurde agar naisfänn, kes andis iidolile omaküpsetatud südamekujulise koogi. Foto: Mati Hiis
Inimesed
9. märts 2010, 06:58

Lennukilt otse hotelli magama

Rybak tuli Eestisse Moskvast, tema lennuk maandus eile kell 10.50. Lennujaama läksid talle vastu ainult Õhtulehe esindajad ja üks blond neiu, kes oli oma lemmikule küpsetanud südamekujulise koogi.

Kui muidu on muusik tervislike eluviisidega (lava taha soovis ta puuvilju, orgaanilist mahla ja teed, vett, dieetkoolat ning kohvi – ei mingit alkoholi), siis magamisega tal kõige paremad lood pole. Tihedast tuurigraafikust tingitud vähene uneaeg olevat seganud ka tema üleeilset etteastet Eurovisioni Venemaa eelvoorus, kus hääl teda alt vedas. "Ma ei arva, et see tänast kontserti mõjutab," ütles Rybak optimistlikult. "Loodan, et ei mõjuta. Mu hääl läheb ära, kui ma piisavalt magada ei saa." Lennujaama juures istus ta, tordikarp näpus, autosse ja sõitis meeskonnaga Olümpia hotelli uinakut tegema. Bänd tuli järele neli tundi hilisema lennuga. Eestis on Rybak oma sõnul esimest korda. Juba täna sõidab ta edasi Rootsi.